perjantai 17. helmikuuta 2012

Tumppuilua

Eilen meidän Martta yhdistys järjesti "tumpputempauksen" paikallisessa kirjastossa.

Mukaan sai tulla kuka vaan opettelemaan Lovikka-lapasen kutomista.

Kiinnostuneita tulikin paikalle ja saatiin varmaan muutama uusi jäsenkin;)

Kaikista kivointa oli ystävien kanssa yhdessä touhuaminen ja järjestäminen. Se tässä Marttailussa onkin parasta: kivaa tekemistä kivojen ystävien kanssa.

Tässä vähän kuva materiaalia kirjastolta

Järjestimme samalla myös tumppu- ja käsinukkenäyttelyn.Syksyllä käytiin Tampereella käsityömessuilla. Itse kun olin HIUKKA väsynyt edellisen illan/yön kaveritapaamisesta, niin en ollut ihan parhaassa terässä. Eli tarkoittaa sitä, että en ostanut koukkuamiskoukkua;( Kyllä jälkeenpäin harmitti kun pari kaveria on sillä "koukkuillut" ihania tumppuja. Tuohon koukkuamiseen jää ihan koukkuun, kuulemma...

 No tänään sitten lumimyrskyä uhmaten suuntasin lankakauppaan ostamaan koukun. Onni oli täydellinen kun siellä myytiin KnitPro koukkuja:D Oudoista asioista ne ilot vain syntyvät... Tuosta koukkuamisesta lisää kunhan saan sen alulle.Tarttuipa mukaan myös ihanaa norjalaista SandnesGarnin alfa lankaakin...


Ja Anette ja Naana, en ole unohtanut saamiani haasteita!


Nyt tässä sitten singahdetaan lumitöihin, ylläri ylläri! Ohjelmassa myös perunamuussin tekoa ja lohen paistoa...

Hejdå!

6 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden tunisialaisen koukun onnelliselle omistajalle ;)

  VastaaPoista
 2. Täällä maa on vihreä ja aurinko paistaa, eikös ole hassua?!

  Kiva lukea Marttailusta, mitäs muuta on tullut kudottua? Itse haaveilen ompelukoneen ostoa sitten uuteen taloon, vaikka yläasteen käsityöopen mukaan olin vähän liian hidas ja tarkka... :-)

  Ihanat viikonloput sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuule munkin kässäope ala-asteella antoi ymmärtää, että olen IHAN SURKEA kässässä. Onneks sitten yläasteella oli tosi innostava ope. En siis ole mikään superhyvä, vaan ihan tavallinen käsitöitten tekijä.

   No tuossa olisi torkkupeitto työn alla. Ohejeen löytää kauhavankangasaitan sivuilta. Siellä on muutenkin hyviä ohjeita. olen myös innostunut Tildauksesta. Norjalainen Tone Finnanger on luonut nämä Tilda hahmot. Kaikkea pientä tulee tehtyä, sellasta, mikä syntyy suht nopeesti... Myös virkatut korit ja matot on kivoja ja noipeita tehdä.

   Kiva kun ehdit kommentoida<3

   Poista
 3. Hieno koukku :) Virkkaus on kanssa enemmän mun juttu, kuin kutominen. Tuntuu vaan luonnistavan paremmin!
  Pitääpä käydä kurkkaamassa tota sivua... koreja onkin tullut tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja noi lapset koukkuamalla tulle ihan älyttömän nopeesti. Ainakin varmaan kun noista alkuhankaluuksista selvittiin;)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta