torstai 9. helmikuuta 2012

Passikuvat (kamalat)

Argh... Miksi ihmisen pitää näyttää normaalia kamalammalta passissa? Siis onko se joku salajuoni lainsäädännössä tai joitain, että ei voi edes näyttää omalta itseltään?????? Vai näytänkö siis oikeasti tuolta? Voi itku... Pääsenkö mihinkään passin vaatiman maan rajojen sisäpuolelle?

Eli on vaan todettava, että: voi voi, minkäs sitä ulkonäölleen mahtaa.

Olenko koskaan tavannut ihmistä, joka olisi tyytyväinen passissa olevaan kuvaansa? No en ole!

No ehkä pieni korjaus tuohon. Lapset yleisesti ottaen näyttävt JOPA passikuvissa ihan sööteiltä. Epäreilua sanon minä!

Mä siis tältä:
Siis kääk tuota juurikasvua! Mulla ei edes ole noin blondi tukka, vai onko? Onneksi juu tänäänkin oli kirpakka pakkanen, että sai laittaa pipon päähän = lätässä ja sähköinen tukka. Viikon päästä on kampaaja...

Ja miksi niitä tulee noin kamala määrä kerralla? Mihin mä noi loput kammotukset laitan? En hae mitään valokuvia vaativaa viisumia. Ei edes mies varmaan huoli rahapussiinsa:((

                                         *****

Aamu oli kuitenkin ihanan rauhallinen. Pekka nautiskeli lämmöstä peiton alla juotuaan ensi jättimukillisen kaakaota:DTämmöistä tänään ja maanantaina sit poliisilaitokselle kuvien kanssa...

Heippa<3

13 kommenttia:

 1. Heh... mun passikuvat on ainakin olleet kauheita! Yhtenä vuonna olin onneksi erehtynyt muistamaan väärin passin vanhentumis vuoden! Passi olikin vielä vuoden voimassa, joten ei onneksi tarvinnut käyttää uutta kuvaa (niin hirveetä kuvaa ei koskaan ennen ole ollut) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tuo siis vahvisti mun teoriaa, että onnistuneita passikuvia ei ole olemassa:)

   Poista
 2. Hehee, aika muhevan totiset kuvat :) Ei niistä kyllä ikinä tule kunnollisia - jotenkin luulis että digiaikana vois räpsäistä sen verran monta otosta että kohteen tunnistaa (edes kohde itse...) Muttei noi nyt ole suinkaan pahimmat mihin oon törmänny, no worries. Mihis ootte lähdössä matkustelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu kun enää ei saa EDES hymyillä:( Yleisesti ottaen on kait ihan hyvä jos omistaa voimassaolevan matkustusasiakirjan. Tarkoitus olisi nyt ainakin käväistä ihan vaan Kööpenhaminassa ja ehkä sit NewYorkissa;) Jos pidemmän kaavan mukaan niin L.A ssa S.F ssa ja Las Vegasissa, mut saapi nähdä.

   Poista
 3. Mun mielestä tuo kuva ei ole yhtään huono! Vakava ilme vaan, mutta muuten olet oikein nätti kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olitpa ihanan herttainen<3 Ilme juu on oltava vakava, sanoi kuvaaja. yritän sen toisen homman hoitaa sulle pian! Oot kyl sen tarpeessa tai oikeestaan ansainnut;)

   Poista
  2. Ihanaa, mä odotan kovasti!!

   Poista
 4. Eihän nuo ole kamalia. <3 Mutta on kyllä tylsää kun passikuvissa ei saa hymyillä. :( Tuskin mieskään haluaisi totista vaimoa lompakkoonsa. :D Joten en ole edes ehdottanut että huoliiko mun (kamalia) passikuvia. :D

  Ihanaa viikonloppua murunen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu en taida mäkään ehdottaa;)
   Ihanaa viikonloppua<3

   Poista
 5. Viimeksi kun menin kuvaan tälläsin ja tälläsin itteeni kotona oikein yritin laittaa naamaa nätiksi, mitä vielä jouduin pyytää kuvaajaa ottamaan uudet kuvat kun eka otos oli ihan hirvee. Tokassa näyttää et on eripari kasvon puolikkaat, mut en kehannu enään uusintaa pyytää, kai mun naama on vaan sit vinkura. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just joo. Varmaan niillä on ihan eri kamerakin passikuvien ottoa varten. Sellanen jonka linssi vääristää...

   Poista
 6. Ootko kuullu; et jos näyttää passikuvassa paremmalta ku oikeasti niin on takuulla loman tarpeessa! Eli siitä voi miettiä milloin loma on paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanko totta??? Toihan pelasti siis mut;)Ja siis olen ansainnut varmaan lomankina, ainakin omasta mielestäni;)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta