sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sain tunnustuksen, kiitos

Kiitos Rouva Villa Hummelholm, että olet lukenut blogiani ja valinnut sen tähän tunnustukseen. Se tuntuu erityisen mukavalta, koska blogini on melko tuore ja sitten sitä aina miettii, että lukeekohan sitä kukaan. Tosin moni, kuten itsekin, teen tätä ihan sen takia, että tämä on kivaa ja rentouttavaa puuhaa. Mutta kivaahan se on, että muutkin välillä kurkistavat, mitä meillä tapahtuu. Jotenkin tuntuu, että moni seuraa montaakin blogia, mutta lukijaksi on jotenkin korkea kynnys liittyä. Mistä lie johtunee?

Vaikeaa on valita seuraavat viisi alle 200 lukijan blogia, näillä kaikilla ei ehkä ole edes sitä liittymisjuttua aktivoituna, mutta  ne on niin hyviä, että valkkasin silti, eli käykää lukemassa! Ja sitten mulla ois tähän monta suosikkia, mutta monet ovat just viimeaikoina saaneet tämän saman tunnustuksen, joten ehkä sen mieltä lämmittävyydestä huolimatta liika on aina liikaa;)

Mutta tässä siis tulisi tutustumisen arvoisia blogeja, sorry, vähän yli viis...

          katzandthecity, husnummernio, tuulentalo

         onnistainon puolet sinun,                
    
     emiliishome, versojavaahteramaelta
                                                  
     kättentöitä


Mulla on kameralla kuvia torstain leipäkurssilta ja muutenkin kaikenlaista, mutta on ollut NIIN kiirus, että ei ole ehtinyt millään tehdä mitään tän blogin eteen. Well... tomorrow I hope so;)

Niin ja toivottavasti muuten se onnistui multa, siis se salasanan poisto kommenttia jätettäessä. Laittakaahan siitäkin kommenttia, että onko poissa...


 
Tämän levyvalikoiman kanssa toivotan kaikille rauhallista sunnuntai-iltaa. Lumirikasta hiihtoloman alkua meille kaikille, joilla se on nyt edessä ja muuten vaan mukavaa viikon alkua niille, joita työt huomenaamulla kutsuvat.

Mua kutsuu nyt taustalla soiva musiikki, sohva ja sukkakudin, heippa<34 kommenttia:

 1. Hei hei Kati. Forstår godt din svensk, men forstår ikke finsk :))
  Håper du forstår dette.

  Ønsker deg ei fin ny uke :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej, Fint att du förståde;) Jag är inte säkert hur väl google translator fungerar. Jag har kollat det på engelska, och några översättningar var kanska humoristisk:D

   Jag kan förstå kanska bra skrivit norska och danska men när ni pratar det är helt svårare...

   Ha det bra!

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta