tiistai 24. tammikuuta 2012

Yesterday all my troubles...

... ei kyllä jatku ...seemed so far away... Ihan kaikkea muuta. Ja just kun olin NIIN postitiivisin mielin aloittamassa viikkoa ja ajattelin, että ei ne maanantait NIIN pahoja ole. HAH!

Mies siis aamuvarhaisella lähti kohti työmaataan, sinne kauas... Kohta kävi ovi ja hän ilmoitti, että täytyykin vaihtaa autoa, kun se sen työauto pitää viedä huoltoon. En jaksa selvitellä, eikä kyl ketään kiinnostakaan auton vika, se ei ollut mitenkään kaupunki ajoon vaikuttava. Noh mikäs siinä.

Parin tunnin kuluttua kömmitään poikien kanssa sängyistä ja katselen, että ei näy autotallin avaajaa avainkaapissa. En edes ruvennut etsimään, vaan soitin miehelle, että muistiko se sen jättää. No eipä muistanutkaan juu... Oven onneksi saa auki, mutta JOUTUU nousemaan autosta pois...

Tilasin ajan huoltoon ja sain sen torstaille.

Päivä nyt meni ihan OK. Metsästin Mikolle monoja ja illalla lähdettiin muskaritouhuihin. Lunta oli jälleen sadellut ja putsasin auton ja lähdetiin kaupungista kotia kohden, MITÄ IHMETTÄ!! Kaikki mahdolliset jarrujen varoitusvalot paloivat ja kului vaan pling plong hälytys ääni:(( 

Varovasti sitten testailin, että jarrut ainakin sillä hetkellä toimi ihan normaalisti. Mutta muistini sopukoista puski tieto, että autolla EI missään nimessä saisi ajaa, kun jarrunesteet ilmeisesti poistuneet ja siis jarrut ei toimi. Otin kuitenkin riskin, mikä tietty on tyhmää! (ÄLÄ KOSKAAN TEE NIIN) Päästiin kotiin ihan ehjinä, mitä nyt äidin hermot IHAN riekaleina...

Vilkuu kuin välkkyvät jouluvalot konsanaan... Tavalliset jarrut/ ei toimi- ABS jarrut/ ei toimi-Luistonesto/ei toimi
Aamulla olikin taas aura-auto tehnyt työnsä, joten ei kun portin edustan kolaukseen. Sitten kokeilemaan, josko valosirkus olisi yön aikan hävinnyt. No ei ollut... Alkoi melkein itkettämään!

Enää en sitten ottanut riskiä vaan soitin ihanalle naapurille, joka vei Mikon eskariin ja itse vedin Pekan pulkalla dagigseen. Kotiin palattuani otin puhelun vaarille, joka lupasi tulla katsomaan jarrunestetilanteen. Olin jo päättänyt, että auto viedään huoltopaikkaan odottelemaan torstaita.
Nesteet oli OK. Joten eipä ihme, että jarrut toimi. Sit lähdettiin kohti huoltoa ja kas kummaa, jouluvaloefekti oli kadonnut. Ilmeisesti tarvitsi vain säiliö pienen kopautuksen? Palattiin sitten alkuperäiseen suunnitelmaan viedä auto torstaina.

                                 ******

Kun olin saanut Pekan vietyä, aloittelin lumitöitä ihan urakalla. Aurinko rupesi pilkahtelemaan puiden lomasta ja Posti auto kurvasi pihaan. Piristi kummasti kun sisko kulta oli muistanut paketilla sieltä kaukaa:D Kiitos<3 Eipä tiennytkään sisko kuinka just tarvitsin piristystä.
Minua oli muistettu mm. ihanalla InStyle lehdellä, muutamalla teepparilla ja pyjamalla by GAP, TYR uimapuvulla ja tuossa metallisessa södessä kukkarasiassa on suloistakin suloisempi FOSSIL kello, vaaleanpunainen<3

Tuossa lehden kannessa on Jennifer Garnerilla ihana paksu harmaa neule, täytyypä yrittää haeskella, mistä samantyyppisen ihanuuden löytäisi:)

Pienet pojatkin saivat osansa, ja voi vain arvata, miten mieluisia nämä olivat:CARS2

Hiukan kyllä huvittaa, AUTOT sopivat NIIN HYVIN tämän alkuviikon teemaan:D

Jospa tämän viikon koettelemukset olisivat tässä? Ainahan sitä voi toivoa;)

******


Kivaa viikon jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. He-hei, tämä kommentointihan taitaa onnistua :) Aika takkuinen viikon alku, mutta sittenhän siitä on suunta vain parempaan. Aika ihanan paketin sait, varmasti piristi. Ja muuten tollasen Jennifer Garner -neuleenhan tekaisee nopsasti itsekin, paksusta langasta. Näytti ihanan muhkealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kun pääsit kommentoimaan:D Oli vähän nahkeaa, mut ehkä tämä tästä... Juu puikot heilumaan;)

   Poista
 2. Kurkkimassa kuka mun blogissa käy laittamassa kivoja kommenteja. <3 Ihana blogi täältä löytyikin, lisään samantien suosikkeihini ja klikkasin itseni lukijaksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulit katsomaan ja liityit lukijaksi:D Mä olen ihan jäänyt sun blogiin kiinni, on tosi ihana!

   Poista
 3. Toivottavasti loppuviikko sujuu ilman mutkia : ) )

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta