perjantai 13. tammikuuta 2012

Viimeiset joulukukat

Aamu alkoi vaihteeksi lumitöillä. Aura-auto (kiitos niistä) oli käynyt ja portilla odotti kiitettävä lumikinos. Eli ennen lähtöä kolalle töitä ja siis mulle.

Siivoiluja tehdessä poistin viimeiset joulukukat, jotka eivät mun hoidossa elä juhannukseen. Olen kuullut, että joillakin niin tapahtuu...

Yksi amaryllis oli sen verran elinvoimainen että se saa vielä jatkoajan leikkokukkana.Ylemmässä kuvassa näkyvän vanhan & kammottavan & kellastuneen mäntylipaston sain vihdoin viime kesänä maalattua.  Olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen. Suosittelen muillekin, jotka tuskailevat samanlaisten hirvitysten kanssa.

No nyt on jatkettava siivousta, sitähän riittää!

Heippa!

2 kommenttia:

 1. Hyasintin sipulit vaan maahan ja kukkaloistoa odottamaan....ei ole tosin meillä näkynyt, liekö myyrä vienyt sipulit parempiin suihin :)
  Mäntylipasto maalattuna on tosi hieno !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vein hyasintin sipulit varastoon odottelemaan kevättä, että hanget katoaa ja maa sulaa siihen kuntoon, että voi kaivaa;) En kyllä ole koskaan onnistunut niitä(kään) saamaan uudelleen kukkimaan. Narsissien kanssa olen jopa onnistunut. Eli pääsiäisen ruukkunarsissit ovat päässeet kukkapenkkiin:D

   Olen kyllä itsekin tyytyväinen lipastoon, olin aina vähän vähemmän tykännyt siitä...

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta