keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Liian vähän tilaa

Meillä asuu neljä ihmistä. Tai oikeastaan tällä hetkellä pääsääntöisesti vain kolme kun mies on siellä reissuhommissa viikot. Eli meille kolmelle pitäisi jäädä enemmän tilaa, eikö? Talomme kokokin on sitä luokkaa, että neljänkin pitäisi hyvin mahtua ajatuksineen, tapoineen & tavaroineen kaikkineen... Mutta mä kyllä olen vahvasti tullut siihen tulokseen, että talo on liian pieni. Tai ainakin komerot, kaapit, laatikot, lipastot ja muut säilytyskalusteet, mukaan lukien vaatehuone ja autotallin yhteydessä oleva varasto, ovat liian pieniä!! Kuka noita oikein suunnittelee:O

1. Kassiin kerätty kirppikselle meneviä vaatteita. 2. Kuistin pikkunaulakko - täynnä.
3. Kuistin kenkämeri. 4. Kodinhoitohuoneen rekki - täynnä.
5. Tarviiko puukapustoja noin paljon? 6. Tarviiko kauhoja yms. noin paljon? 7. Nämä lehdet ovat ojennukessa ja kuva hämää, näitä on säilössä PALJON enemmän. (Juu annan lehtiä kavereille ja otan pelkkiä sivuja talteen)

Jos nyt sitten oikein tarkoiksi ruvetaan, niin totuus varmaan ei yllätä ketään: Meillä on yksinkertaisesti liikaa tavaraa! Kenkien ja vaatteiden määrää perustelen Suomessa vaihtuvilla sääolosuhteilla. Tänään voi olla kuiva pakkas sää ja huomenna päälle pitääkin jo laittaa kurikset kun lumi on muuttunut loskaksi.

Juu juu, tiedän tiedän: Vie kierrätykseen, myy kirppiksellä, anna kavereille yms.

Kyllähän tuota kaikkea tulee tehtyä. Olen vaan NIIN laiska tohon kirppis touhuun. Vien siis kyllä niihin hyväntekeväisyys kirppiksiin tai niiden keräyslaatikoihin, mutta en jaksaisi millään myydä itse. Siinä liputtamisessa & laputtamisessa & silittämisessä ym. esivalmisteluissa on kamala työ. Ja sitten se myyntipöydän siivoaminen, ihmiset sotkevat ihan mielivaltaisesti. Ja kun se sotkeminen ei riitä, vaan tavaroita kuljetellaan ja jätetään muihin pöytiin. Kaikista ihanteellisinta olisi kun voisi vain antaa tai myydä kirppishinnoin omat ylimääräiset vermeet niitä tarvitseville tuttaville.

No tämä tyhejetämis- ja siivousvimma iskee aina välillä. Ihan hyvä niin! Vähän aikaa onkin sitten taas paikat järjestyksessä;)

Antaa epäjärjestyksen vielä olla, nimittäin luistelukenttä kutsuu;)6 kommenttia:

 1. Komeroiden siivous on niiiiin mun lempipuuhaa. Mulla vaan ei taho enää olla mitään hävitettävää. Toisaalta olen myös alkanut säästellä kaikenlaista siinä toivossa että lapset älyää joskus muuttaa kotoa veks ja voin tuupata kampetta niiden riesaks.. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva! Hyvä idea olisi, että joku vieras tulisi siivoamaan ylimääräiset tavarat pois, silloin jotain varmaan tulisi hävitettyäkin:) Sit kun mä tykkään "askarella" niin aina säästän kaikkea, kun siitähän voi vaikka tehdä jotain...

   Poista
 2. Niin on kotoisan näköistä.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Minkäs kokoisia vaatteita teidän pojat käyttää? Ajattelin että mahtaako ne olla yhtään meidän poikia isompia. Voisin ostella sulta pois noita poikien vaatteita:) Meillä menee nyt pienemmälle 110 cm ja isommalle 116-122 cm.

  FB:ssä voi lastentavaraa myydä ryhmässä: Lahden alueen äidit. Yleistä kaikkea: Myydään/Ostetaan/Annetaan / Lahti. Sitten on maalaisromanttista: Country White- kirppis Päijät-Häme ja sitten on vielä tällainen: Maalaisromanttinen koti. Näihin mä olen törmännyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos kirppis vinkeistä. No aika samoja kokoja tuntuvat meidän pojat käyttävän:(

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta