tiistai 17. tammikuuta 2012

Uusi ikkunalauta

Nyt se on paikoillaan, uusi ikkunalauta. Kauan sitäkin pähkäilin ja esittelin ideaa miehelleni, joka ei tietenkään heti syttynyt tälle ajatukselleni. Sitten se vaan yhtä äkkiä sai sen tehtyä, ihana on,  siis mies:)


Verhot ovat puuttuneet jo jonkin aikaa kun joskus ne otettiin pois ja kas kummaa, eivät löydä takaisin ikkunaan itsekseen... Sitten tietysti äitini tyttärenä olen sitä mieltä, että ikkunathan pitäisi pestä ennen kuin verhot voi laittaa. Ulkona oleva -10 ei oikein houkuttele siihen hommaan, vaikka muuten se ihan palkitsevaa onkin. Jos pesisi vain sisäpuolelta? Verhot jotka noissa ikkunoissa siis normaalisti roikkuu, ovat ihan ok, eli ei välttämättä uusimisen tarpeessa. Tuossa alimassa kuvassa vasemmalla näkyy malli.

                                          *******

Olen siis äärettömän tyytyväinen ikkunalautaani:) Mutta kuten aina käy kun jotain uusii,  niin rupeaakin jo haaveilemaan jostain muusta. Tässä tapauksessa uudesta valaisimesta... Siitäkin tulossa varmaan postausta myöhemmin.

                                         *******

Nyt ruokaa laittamaan, keräämään yhdelle jalistreenikamat ja toiselle sekä itselle uintivehkeet:)

Reipasta tiistain jatkoa<34 kommenttia:

 1. Tänään pääsin ensikerran tutustumaan blogiisi...
  hyvältähän se vaikuttaa.
  Verhoja ei todellakaan voi laittaa pesemättömiin ikkunoihin :)
  Vai voisiko sittenkin ?
  taija

  VastaaPoista
 2. Niin perinteitä voisi vähän varmaan rikkoa;))Ei kannata kangistua kaavoihin...

  VastaaPoista
 3. Ihanan sinistä teillä onkin :) Ja ikkunalautoja on oltava. Musta on niin mukava laitella ikkunoiden alle kasveja, kynttilöitä, lamppuja... you name it :D Meillä myös yksi huone odottaisi ikkunan pesua. Meinasin ottaa tuon "vain sisältä"-version ensi alkuun!

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta