keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pihapiiri - Puutarhamessut - taas

Moikka,

Ei tästä ei ole tulossa puutarha blogi... :) En ole virhepeukalo, mutta kyllähän nämä puutarhajutut kiinnostavat. Tämä on ihan sattumaa, että pari postausta putkeen on puutarhoihin liittyvää. Johtuu osaksi varmastikin siitä kun on niin harvoin näitä postauksia nykyään...

Mutta siis Lahdessa oli tuossa viime viikonloppuna Pihapiiri 2015 messut. Ihan eivät kuitenkaan yllä Helsingin tasolle, eivätkä varmasti Tampereen tai Turunkaan... Mutta ihan kivoja ideoita ja mukavia ihmisiä siellä oli.

Itse olisin kaivannut ennemmän puutarhakasvien valikoimaan laajennusta. Sieltä oli aika turha hakea mitään erikoisemapaa. Kaiholla muistelen viime vuotista matkaa Tukholman puutarhamessuille. Siellä oli jos minkälaista puuta ja puskaa. Monet kasvit, mitä siellä Tukholmassa oli myynnissä menestyisivät myös Suomessakin. Itse olen saanut kaverin avustuksella hankittua kääpiömantelin, joka on ruusumantelia kestävämpi lajike. Tosin aion ottaa riskin ja hankkia vielä ruusumantelinkin:) Juuri esimerkiksi tälläisiä olisin kaivannut messuille. Ihan ruusupensaatkin olisivat käyneet...

Jonkin verran oli ruokapuoltakin myynnissä. Tähän voisi panostaa, sillä ainakin Helsingin messuilla lähiruoka alue oli ihan tupaten täynnä!

Tässä tulee kuitenkin kuvasatoa tämän vuoden Pihapiiri tapahtumasta.


 
 


 
 
  
 


 
 
 


 
 

  Nyt onkin Vappu ihan ovella. Sääkin on tänään sen mukainen:) Eiköhän se huomiseksi jo vähän kirkastu, että päästään grillailemaan. Vaikka säähän ei ole mikään este grillin käytölle:)

Mukavaa keskiviikkopäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Voi miten hyvälle tuulelle tulen kun katselen sun kuvia, kukkaenergiaa parhaimmillaan. Ihana idea kukkamessut, saa varmasti ideoita yllin kyllin ;))

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta