keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tukholman tuulissa

Monet tietävät, että Tukholma on mun yksi ihan lemppari kaupunki. Käytiin hiihtolomalla pikareissulla. Mentiin Silja Line Serenadella. Eipä ollakkaan ihan hetkeen Siljalla menty.

Serenade oli siisti ja siellä on helppo liikkua. Hyttinä meillä oli ihan tavallinen ikkunallinen A-hytti. Toiveena kanssamatkustajiltani oli TV, koska sieltä tuli jotain jalkapalloa. Pojat osasivat olla keskenään ja nauttivat jo eri jutuista kuin edellisellä Silja Line reissulla. Oli ihan luksusta kun ei enää tarvitse päivystää leikkipaikoissa. Joku kertoi, että tällä reissulla oli n. 400 lasta, edellisellä viikolla 800. Voitte vaan kuvitella mikä suhina oli pallomeressä:)

Pojat eivät ole koskaan olleet mitään ihan mielettömiä Muumi faneja, joten sillä ei juurikaan ole heille merkitystä ollaanko sillä "oikealla" Muumi Siljalla vai ei. Muumi ja Pikku Myy kyllä nähtiin, mutta poikia ei kiinnostanut kuviin meno. Hylkeen kainaloon sentäs menivät:))

Me ei oltu varattu buffé ruokailua, muuta kuin sekä Tukholman että Hesan päähän aamupaloille. Olin etukäteen ajatellut että molempina iltoina syötäisiin eri ravintoloissa, mutta pojat tykkäsivät Captains Cornerista, joten siellä sitten syötiin mennen tullen.

Ihan oli hyvä ruoka, juoma ja palvelu eli saatiin hyvä mieli:)

Menomatkalla käytiin "kylpyläosastolla". Meillä oli mieletön tuuri. Siellä ei meidän lisäksi ollut kuin ihan muutama muu. Saatiin lillua ihan rauhassa ja pojat sukellella. Tulomatkalla olisi ollut turha yrittääkään sinne, paikka oli nimittäin koko ajan ihan täynnä.

Oli kyllä kivaa. Tukholmassa erityisesti, vaikka tällä kertaa ei kyllä mitään oltu suunniteltu etukäteen ja olin haaveillut käyväni Svensk Tennillä, mutta sille haave asteelle jäi. No ensi kerralla sitten! Toiveissa olisi joku ihan oma reissu Tukholmaan tai Köpikseen...

Urheilukaupoissa pyörähdettiin ja yllätys yllätys, mukaan tarttui uusi jalkapallo... Just kuulemma ihan törkeen hieno ja hyvä:))

Tässä sitten muutamia kuvia reissusta. Etukäteen sääennuste oli näyttänyt aurinkoista, mutta jossain vaiheessa peruivat auringon:( No ei onneksi satanut mitään!

  
Noi tenskut jäi vähän mieltä kaihertamaanTällänen hiihtolomareissu siis tänä vuonna:) Nyt ajattelin, että lähdetäänpä ex temporee reissuun pääsiäisenä. Vaikka Tallinnaan pariksi päiväksi tai Tukholmaan. No onneksi olin hidas enkä varannut mitään kun tuo jäänmurtajien lakko uhkaa myös risteilymatkoja. Harmittaa niiden puolesta, jotka jännäävät pääsevätkö matkaan vai eivät.

Kävin muuten viime viikonloppuna Helsingin puutarhamessuilla. Laitan jotain kuvia tännekin, vaikka laiskanlaisesti kuvailinkin tällä kertaa. Ihan kivat messut muuten olikin!

Aurinko paistaa pitkästä aikaa, joten aurinkoista keskiviikkoa kaikille<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva saada komentti juuri sinulta