torstai 9. huhtikuuta 2015

Puutarhamessu tunnelmia Helsingissä

Muutama viikko sitten oli Helsingin messukeskuksessa puutarhamessut. Itse en ollut tänä vuonna töissä siellä, joten pääsin nauttimaan messuista ihan uudella tavalla. Messuliput lahjoitti Eva Ek Terassi-lehdestä.

Lauantaina suunnattiin siskon kanssa messuille. Olin vähän haaveillut meneväni jo torstaina tai perjantaina, mutta töitä oli niin paljon, ettei millään revennyt siihen.

Mielestäni messut olivat tänä vuonna huomattavasti viime vuotta paremmat. Ihaninta oli luomu- ja lähiruoka osasto. Siitä vaan miinuksena liian ahtaalle alueelle sullotut kojut. Se alue näytti olevan suuressa suosiossa, eli oli lähes mahdotonta saada mitään kuvia tai suuremmiten pysähtyä muutoin kuin nappaamaan joku herkkumaistiainen. Paras juttu siellä oli ehdottomasti Riihipuodin ohrahiutaleet. Niistä aion tehdä jonkin oman jutun:)

Meillä on suunnitteilla mökille uusi saunarakennus. Terassi-lehden osaston Ukko oli mieluinen... Nyt kun saisi miehenkin innostumaan:))

Luhta lanseerasi uuden Garden malliston. Mulle tarttui mukaan sadonkorjuukori. Se on jo instan puolella ollutkin kuvassa lankakorina. Garden uutuudeet olivat aika houkuttelevia, koska niiden käyttötarkoitusta pystyi soveltamaan vaikka mihin.

Tässä jotain kuvia sieltä messuilta. Lauantai ei siis kuvauksiin oo paras mahdollinen päivä runsaan yleisön takia..

 


Parin viikon päästä onkin sitten Lahdessa Pihapiiri 2015 tapahtuma. Sinne pääsen jo töidenkin puolesta. Tampereen ja Turun puutarhamessut jäävät väliin, se kyllä vähän harmittaa.

Aurinkoisia loppuviikon päiviä!

4 kommenttia:

 1. Mä olin töissä siinä Terassin osaston vieressä. Ihailin sitä Ukkoa siinä koko messut ja siinä on kyllä harvinaisen hyvä pohja!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se Ukko oli ihana! Mä en yleensä tykkää hirsityyppisistä rakennuksista, mutta tuo kyllä oli mieleinen. Messut olivat muutenkin tänä vuonna hyvät ja oli paljon mielenkiintoista katsottavaa.

  VastaaPoista
 3. Ukko vaan tontille, niin sitten niitä on kaksi :D terv.tarja

  VastaaPoista
 4. Niin, kaksin aina kaunihimpi:))

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta