sunnuntai 18. elokuuta 2013

Day of memories

Hajuveden valinta on ihan mulle ihan yli vaikeeta. Uskoisin, että monelle muullekin. Viimeksi ainakin Annu pähkäili uuden tuoksun hankkimista;) No mä yleensä ostan niitä varmasti tuttuja ja hyviksi havaittuja, koska mulla tulee helposti huono olo "oudoista" hajuista.

Eilen lauantaina käytiin Martta retkellä ja ohjelmasta poiketen kävin vielä ystävän kanssa Zoom Designissa. Siellä on tehty iso remontti ja tilat ovat entistä paljon suuremmat ja vieläkin ihanammat. Tunnelma mukava ja asiakkaiden vastaanotto yhtä sydamellinen kuin aina ennenkin<3

Päivä antoi ihania muistoja varastoon. Tätä retkeä on kiva muistella ja suunnitella uusia.

No miten tämä hajuvesi siis liittyy tähän retkeen ja päivään. Siis siten, että löysin ihan kerta nuuhkaisulla mulle sopivan tuoksun! Day Birger et Mikkelsenin Day of memories suorastaan huuti mua Zoom Designin pöydällä. Se on raikas ja kepeä, sopii just mulle.

Tarvitseeko edes mainita, että liikkeesä oli paljon muutakin, mikä suorastaan huusi mua... Ihastuin mm.OddMollyn villakangastakkiin ja metallivalaisimeen, joka kävisi meidän kotiin just niin hyvin...

Nataliakin suostui poseeraamaan kuvassa, maanittelun jälkeen;) Tuo huivi on muuten Beck Söndergaardin ja tietysti ihan tän syksyn muotivärissä:viininpunaisessa. Huiveja oli muissakin väreissä ja myös eri kuosilla. Tine K "olki"laukkuja löytyi tuo ihana bling bling versio sekä sydän, että tähti koristeella. Eikö House Of Philian ihanalla rouvalla olekin tuo bling bling?

Iltapäivällä ajettiin vielä kummitytön 12v synttärelle, joten kerrassaan muistorikas päivä, ihanaa!


 




 

 






Eilisen retken muisteloilla mennään taas pitkälle:) Aurinkoinen sunnuntai päivä menossa ja elämä muutenkin kohdillaan. Huomenna on hyvä päivä mennä töihin.

Vi ses!

8 kommenttia:

  1. No on kyllä ollut ihana päivä sinulla! Kiva ja kiitos, kun jaoit blogiin näitä kauniita kuvia :).

    Mä olen samaa mieltä, että tuoksuviidakosta ei ole helppo löytää omaa suosikkia- mulla niitä olis niitä niin paljon ;)...Itse tykkääbn sitruksisita, merellisistä(kin) tuoksuista- heinäkuussa ostin Sephorasta Diane Von Furstenbergin Sunny Dianen, ihana kesätuoksu! Muutoin olen aivan hullaantunut edelleen Diorin Jàdore Lèau tuoksuun...ja melkein kaikkiin Chaneleihin ;).

    Aurinkoista päivän jatkoa Kati ja hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli:) Ihanaa nähdä Espanjan elävääkin täällä:)) Juu Chanelit on niin klassisia, että niistä on melkein pakko tykätä!
      Samoin mukavia päiviä sinne aurinkorannoille<3

      Poista
  2. Mä annan aina miehen valkata mulle uuden hajuveden. Tiedän ainakin sitten että mies tykkää siitä. ;) Ja juu, miehelläni ON hyvä maku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muistelinkin, että sun mies on hemmotellut sua ihanilla lahjoilla:)

      Poista
  3. No joo, houkutuksia monen moista näyttää olevan :))
    Ihanaa sunnuntaipäivää sulle ♥

    VastaaPoista
  4. Kiva,kun tuoksu löytyi,se on tosiaan vaikeaa..Kun niistä lapuista kaupoissa tuoksuttelee menee ihan hajuvedet sekaisin ja lopuksi kaikki tuntuvat samalta..ja sinne jäävät hyllyyn.Tai sitten ottaa jonkun tutun ja turvallisen :) Onpas ihana liike..haluaisin tuon,tuon,tuon ja tuon..niin ja tuon nappaan vielä. Tällaiset pitää kyllä kiertää kaukaa,jos on päättänyt vähentää tavaraa ja ostamista..niinkuin aina välillä päätän ;) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja ihan järkky päänsärky tai muuten kamala olo...

      Tuolla siis on vaikka mitä ihanaa...

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta