torstai 22. elokuuta 2013

Tehtaalla

Kävin moikkaamaassa kaveria Hämeenlinnassa ja päätin käyttää samalla tilaisuutta hyväksi kun olin just lukenut Glorian Kodista, että sinne on avattu uusi IHANA sisustusliike Tiirinkosken Tehdas. Muutama räpsy sieltä ja siitä, mitä tarttui mukaan;) Vinkiksi jos vaan siellä päin liikutte tai kannattaa kyllä ihan suunnata tarkoituksellakin. Henkilökunta ihanan ymmärtäväistä, Pekka oli mukana:)Eli muun tuli pari tyynynpäällistä/tyynyä ja BeckSöndergaardin huivi. Huivi onkin tarpeen meillä töissä, sillä jotkut luulevat, että sisällä on yhtä lämmin kuin ulkona ja kylmä ilma tuulee niskaan... Ja tyynyjä ei ole liikaa, joten kaikki tuiki tarpeellista;) Niin ja Pekka suorastaan lentää kun sai kenkiinsä salamat...

Torstaita kaikille ja melkein viikonloppuakin:)

6 kommenttia:

 1. Tuollaisissa puodeissa jaksaisi kierrellä vaikka kuinka ja kauan. Mä oon samaa mieltä, huiveja ei voi olla koskaan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja arvaa just ostin yhden uuden huivin jälleen:)

   Poista
 2. Täytyyhän sitä joka päivälle, miksei kaksikin, oma huivi olla ;)
  Kivan näköinen kauppa :)

  VastaaPoista
 3. Kävin just Tehtaan blogissa, ja löysin sieltä tänne sun blogiin, lukijaksi jäin :) Voikun tuonne liikkeeseen pääsisi pian!

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva kun tulit tänne! Siellä Tehtaalla on vaikka mitä ihanaa. Kyllä harmittaa kun matkaa on sen verran ettei pääse kovin usein käymään, mutta onneksi on netti:)

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta