keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pikaruokaa

Ihan pikainen postaus pikaruuasta. Monilla (itseni mukaanlukien) on välillä hankaluuksia keksiä mitä tänään syötäisiin... No jos on aikaa tehdä ruokaa rauhassa niin vaihtoehtojahan on ihan lukemattomia. Ja onhan näitä nopeitakin versioita, vaikka kuinka paljon.

Meillä oli tänään kanaa ja fettuccine pastaa, kotoisammin tuo taitaa olla nauhapastaa. Mikä tahansa pastahan käy! Mä olen sellainen "ohjeiden soveltaja". Lopulta varmaan käy niin, että alkuperäisestä ohjeesta ei sitten ole paljon mitään jäljelläkään. Tämä on oma sovellus ja siihen voi lisäillä mukaan vihanneksia tms. ihan sen mukaan, mitä kotona on tai mikä maistuu.

Tarvitset n.
400g kanansuikaleita (mulla oli naturel)
n. 1,5 tl soijaa
75g ranskan kermaa (voi varmaan laittaa enemmänkin, mutta meillä oli jämät...)

Ruskista kanaa ja sekoita soija sekaan ja viimeiseksi ranskankerma.

Keitä pasta ja valuta

Sitten vaan pastan päälle kanahässäkkä. Lisänä salaattia tms. vihreää;)

Nopeaa, hyvää ja helppoa!





No tälläinen pikapostaus;)
ps. Kuvat otettu uudella kameralla, kovasti vaatii harjoittelua...

4 kommenttia:

  1. Kana ja pasta... maistuu aina :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja on hyvä yhdistelmä. Täällä meidän alueen kouluissa on kehitetty semmoinen ruoka, jonka nimi on palermon pasta. Se on niin suosittu, että melkein loppuu kesken kouluruokailussa.

      Poista
  2. Useimmiten hyvät asiat ovat niin yksinkertaisia....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä onkin. Ei tarvita mitään ylimääräisiä hörhellyksiä.

      Poista

Kiva kun ehdit kommentoida, se ilahtdutta aina