perjantai 10. maaliskuuta 2017

Viherpajassa Vantaalla

Taannoin oli meidän puutarhabloggaajien ... päivä pääkaupunkiseudulla. Kaisanniemen puutarhasta suunnattiin Vantaalle Viherpajaan. Jos siellä päin liikkuu niin kannattaa ehdottomasti käydä. En edes uskalla ajatella millainen paikka sen on kesäaikaan:))

Mm. Sitruspuiden valikoima oli häkellyttävä... Muutenkin tarjonta oli todella laaja. Hinnat olivat kohtuulliset ja kasvit hyväkuntoisia. Ja kyllähän sieltä tarttuimukaan mm. tuolla instan puolella näkyvä keltaisena kukkiva Kviilia.

Tänään on perjantai, jee! Eilen hain lisää muutaman pelargonian taimen ja siemenpussin.Multaakin otin lisää ihan vaan varmuuden vuoksi...  Myös Impectasta tilatut siemenet saapuivat eilen. Mitä muuta viikonlopulta voi odottaa???? No täytyy leipoa pari pellillistä mokkapaloja turnaukseen ja saatella nuorempi turnausreissulle. Mutta pääosassa varmasti nuo siementen istutukset:)

Leppoisaa viikonloppua ystäväiset<3

4 kommenttia:

 1. Oli varmasti kiva tapaaminen. Tuo Viherpaja on kivannäköinen paikka. Pitää käydä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä kyllä hauskaa! Kyllä kannattaa käydä jos niille kulmille osuu. Nähdään puutarhamessuilla Helsingissä?

   Poista
 2. Jäi niin harmittamaan etten sinne Viherpajaan päässyt, mutta kevätretken sinne teen ihan varmasti! Oli niin mukavaa tavata pitkästä aikaa! Upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä todellakin oli näkemistä näin talven keskelläkin. Tosin ehkä tietyllä tavalla hyvä jos ei olisi päässyt... Siellä oli niin paljon kaikkea, mitä olisi halunnut:)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta