torstai 1. syyskuuta 2016

LWT eli Loviisan Wanhat talot 2016 - sisäkuvia

Laitan näytille muutaman sisäkuvan Loviisan Wanhoista taloista. Kuten viime postauksessakin jo mainitsin, niin ei oikein ollut aina selvää saako kuvata vai ei. Tosin joissakin taloissa oli talonväkeä paikalla, eivätkä ainakaan kieltäneet ketään.

Toisaalta uskoisin monen myös tykkäävään siitä, että heidän niin hartaasti ja rakkaudella remontoituja koteja halutaan kuvata ja ottaa ideoita omaan sisustukseen.

Kuvaaminen näissä taloissa oli hivenen haastavaa, koska väkeä oli tosi paljon ja piti yrittää melko nopeasti napsaista jotain. Aika paljon keskityin pieniin yksityiskohtiin. Erityisesti viehättivät viherkasvit, joita oli monessa talossa runsaastikin. Muutamasta itselle mieluisasta kohteesta ei tullut otettua edes kuviakaan. Toivottavasti ne kohteet ovat avoinna myös ensi vuonna. Cheri on mielestäni saanut hyviä sisäkuvia omalla LWT visiitillään.


 Hortensia on aina kaunis, tässä etenkin ruukku tuo mielestäni kauniisti esille hortensian herkkyyttä.

 
 


Ihanaa roosaa herkkyyttä

 
Olisi ihan luksusta, jos omassa kylppärissä olisi näin iso ikkuna viherkasveineen.
 
 Tämä on ehkä jo vähän ulkokuvien puolella, Talon seinässä oli syvennys johon oli rakennettu tälläinen mukava istuskelupaikka


 

Pelargoniat ihastuttavat aina
 
 
Keraamiset pesukarhut tarkastelivat sisääntulijoita.
 
 
Kiva kesähuone ja ihanasti osattu yhdistää ihan erilaisia tyylejä ja värejä.Tässä oli piharakennukseen tehty kiva kesähuone, jonka katosta roikkui tuo ylemmässä kuvassa oleva jäkälöitynyt oksa. Kiva idea vaihtaa koristeita teeman, vuodenajan tai juhlapyhän mukaan.
 
 
 Tämä pöydänjalkaidea oli mielestäni erityisen hauska!
  Mukava moderni twisti perinteisessä hirsitalossa  
 
 
Säislytysidea supersankareille:))
 
 
Jokaisesta kohteesta missä kävin, oli varmasti montakin mielenkiintoista, hauskaa ja kekseliästä ratkaisua. Vanhojen talojen asukkailla ja remontoijilla täytyykin olla aivan erityisen hyvä mielkuvitus ja ongelmanratkaisu taito sillä mitään standardi ratkaisua ei varmasti näihin ole saatavilla.
 
Mukavaa syyskuun aloitusta kaikille<3 Vi ses!


5 kommenttia:

 1. Hauska idea ottaa kuvia talojen sisäkasveista. Ne ovat juurikin niitä tunnelmantekijöitä.
  Erilaisia kekseliäitä ja viihtyisiä kesähuoneita sieltä löytyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja noista siellä olleista kasveista ja asetelmista saa hyviä ideoita itsellekin. Kyllä siellä oli paljon kivoja kesähuoneita.

   Poista
 2. Onpa kauniita koteja!Ja niin tunnelmallisia!

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita koteja!Ja niin tunnelmallisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä oli todella kaunista, eikä kuvilla saa laikaan oikeutta niiden kauneudelle.

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta