maanantai 29. elokuuta 2016

LWT 2016 eli Loviisan Wanhat talot lauantaina - ulkokuvia

Monena vuotena olen haaveillut pääseväni kiertämään Loviisaan wanhojen talojen päivänä. Nyt siihen vihdoin tarjoutui mahdollisuus. Kyllähän siellä meni pää ihan pyörälle kun oli niin paljon ihania pihoja ja taloja.

Kadun varret täynnä ihania kirppisjuttuja ja uusia ihanuuksia rinta rinnan. Ihan mieletöntä oli luomuvihannekset ja niiden esillepano. Katsokaa noita maisseja!

Yksi ihan paras juttu oli tietenkin, että ehdin pika pikaa käydä moikkaamassa Annaa. Annan myymiin Xala kannuihin voi tutustua instassa @dsn_anna_p ja koko Xala malliston löytää osoitteesta http://www.xala.be/

Ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä ja täytyy sanoa, että melkein teki mieli mennä takaisin sunnuntaina, niin paljon jäi vielä katsottavaa.

Kuvia kertyi jonkin verran, joten ajattelin tähän laittaa ensimmäiseksi ulkona otettuja kuvia, joita on paljon enemmän kuin sisäkuvia. Joihinkin sisätiloihin oli selkeästi laitettu, että valokuvaaminen sallittu, mutta suurimmassa osassa ei ollut mitään lupaa tai kieltoakaan... Näin noviisina en oikein tiennyt, että tarkoittaako se että saa kuvata vai ei saa kuvata kun ei ole mitään mainintaa.
 
 
 


Takana siis tosi mukava reissu ja aurinkoinen päivä. Rauli myrskykin saavutti meidät vasta illalla.

Mukavaa viikon aloitusta kaikille<3

10 kommenttia:

 1. No uskon tosiaan että pää meni pyörälle, kaikkea ihanaa siellä olikin! Täytynee laittaa tuokin tapahtuma korvan taakse, jospa joskus sinne pääsisi! Kyllä oli mukavia vinkkejäkin paljon ja ne kannut vallan hurmaavia! Varmasti oli hieno päivä! Edellisen postauksen retkikin oli tosi mielenkiintoinen :D Täytyy tutkia molemmat postaukset vielä uudelleen!

  VastaaPoista
 2. Ensi vuonnahan voitaisiin vaikka järjestää jonkinlainen tapaaminen Loviisaan wanhojen talojen viikonloppuna!

  VastaaPoista
 3. Hieno kuvakavalkadi, näissä kuvissa oli minulle paljon katsottavaa vaikka olin itse paikan päällä. Paljon herkkuja menee helposti ohi silmien. Olisi ollut kiva tavata, hkä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä oli sinunkin kuvissa sellaista, mitä en ollut edes nähnytkään. Luulen, että siellä on niin paljon kaikkea, että joka vuosi on kuin ensimmäistä kertaa olisi.

   Poista
 4. Huh miten ihania pihoja, puutarhoja ja vanhoja taloja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja tuossa oli siis ihan pikkuriikkinen pilkahdus:))

   Poista
 5. Ihania vanhoja taloja tuolla Loviisassa. Vanhoissa puutaloissa on tietysti myös upeat pihat ja puutarhat. Kaikenlaista koristusta ja jänniä yksityiskohtia löytyy kuvistasi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä Irene, ihania oli talot ja pihat. Monenlaista tyyliä löytyi eli kaikille jotakin. Tuolta varmasti löytyy joka käynnillä jotain uutta.

  VastaaPoista
 7. Olen itsekin ajatellut monta kertaa, että sinne täytyy suunnata...mutta ehkä joku kerta pääsee toteutukseen saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huipputapahtuma kaikin tavoin:) Kyllä kesti minullakin monta vuotta, että pääsin käymään. Odotus oli sen avoinen.

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta