tiistai 31. toukokuuta 2016

Hulvatonta menoa Marketan Puistossa - kiitos Kotipuutarhalehden

Ilokseni sain kutsun Kotipuutarha lehden järjestämään bloggaaja tapahtumaan tänäkin vuonna. Viime vuonna vietettiin hauskaa aikaa vesisateessa tänä vuonna vain pilvisessä. Mutta sää kuin sää niin hauskaa on!

Kotipuutarhalehden päätoimittaja Maija Stenman antoi loistavia vinkkejä sadevesien talteenottamiselle. (Näitä voi muuten lukea seuraavasta Kotipuutarha lehdestä vink vink:))

Tietoa tuli myös Tikkurilan, Kekkilän ja Ruduksen tuotteista ja ideoista. Tahvoset olivat myös mukana ja siellä mielenkiinnolla kuuntelin mitä uutuuksia tälle kaudelle on tullut.


                              Helmipensas Lotus Moon  Exochorda x macrantha 'Bailm Lotus Moon                 
 Tahvosten herttainen uutuus, jonka haluaisin omaan pihaani. Käykää ihmeessä katsomassa Tahvosten sivuilta myös muut uutuudet!
                             

Iia Suikki Rudukselta esitteli näppärää "legorakennelmaa". Nopea ja helppo tapa tehdä istuspaikka, jonka voi talveksi kasata pois. Olisipa ihanaa kun tuolta rönsyilisivät vaikka mansikat terassille...
 Jaani Turunen Rudukselta piti kattavan esitelmän hulavesien poistamisesta. Näytillä oli myös tuollainen "riisikakun" näköinen kivi joka läpäisee vettä. Kannattaa vierailla Ruduksen sivuilla tutustumassa tarkemmin hulavesien oikeaoppiseen ohjaamiseen.Tapahtumasta ei tarvinnut poistua nälkäisenä eikä myöskään tyhjin käsin.
Ihanat salaatit ja jälkkärit oli loihdittu osallistujille ja Tahvoset antoivat mukaan yhden uutuustuotteistaan, Nyby Lakan. Meiltä kotoa lötyisikin sopiva kosteikko lakalle, mutta luulenpa, että siellä majailevat kotilot järsivät sen omiin suihinsa. Täytyykin ehkä luoda Kekkilän ohjeiden mukainen "tekosuo". Nähtäväksi jää, pysyykö herkku hengissä.


Meillä oli ihan hulvattoman hauskaa! Johan sen näkee tästä tärähtäneestä kuvastakin:))Marketan puisto kaiken kaikkiaan on ihan oivallinen retkikohde. Siellä riittää nähtävää ja koettavaa kaikille.

Samaan aikaan sattuikin sopivasti olemaan Marketan puiston puutarhapäivä. Vaikka oltiin varauduttu menemään ajoissa, että ehditään myös tähän tapahtumaan tutustua, niin kuinkas kävikään... Aika loppui kesken. Toisaalta onneksi, koska kyllä mukaan olisi tarttunut taimia enenmmän kuin tarpeeksi:)) Muutenkin markkinoilla oli tarjolla vaikka mitä ihanuuksia...
Mieleen tuli jotenkin Liisa ihmemaassa, näistä ihanista  Xala kastelukannuista. Näitä oli myymässä hersyvän iloinen Design Anna P Loviisasta. Mikäli kannut kiinnostavat niin ota suunnaksi jokin Loviisan kesätapahtuma, sieltä näitä taas saa.


Mustialan osastolla oli tietenkin ihanuuksia kasveista ja kasvituista betoniisiin suojapäihin. Meille osastolta lähti Verbena lollipop

 


Sisustusliike Cosy & Country


Tunnelma Valo Lumon kruunu jäi vähän mieltä kaivelemaan.

 
 Aika loppui myös kesken itse bloggaaja tapahtumassakin. Ei tälläkään kertaa ehtinyt kaikkien kanssa jutella ja vaihtaa kuulumisia. Toivottavasti tavataan taas!

Aurinkoista tiistaita kaikille<3

12 kommenttia:

 1. Kivaa oli ja ihan liian vähän aikaa jutella kaikkien kanssa. Josko sitten seuraavalla kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Between, kyllä ehdottomasti ensi kerralla on löydyttävä myös enemmän aikaa rupatteluun!
   Aurinkoista tiistaita!

   Poista
 2. Oli kyllä niin inspiroivaa ja hauskaa jälleen =) Kyllä puutarhahöperyys on selvästikin oma rotunsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan niin:)) Höpistään kesäkuussa lisää! Hei nyt on jo kesäkuu...

   Poista
 3. Hei Kati! Ihan harmittaa, kun en ehtinyt yhtään kierrellä puutarhapäivillä - kuvasi näyttävät niin houkuttelevilta. Bloggaajatapahtuma oli kyllä tosi inspiroiva, ja on kiva, että löysin blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ilona mukavaa kun tulit tänne! Joo siellä oli vaikka mitä ja itselläkin jäi ihan kesken puutarhapäivät. Ensi vuonna varaan vielä enenmmän aikaa, vaikka nytkin kuvittelin olevani melko aijoissa. Nuo kastelukannut jäivät niin vaivaamaan... Täytyy varmastikin suunnata Loviisaan jollekin tapahtumapäivälle:) Mukavaa keskiviikkoa!

   Poista
 4. Hauskaa oli ja luulen että olis viihdytty vaikka koko päivä. Kastelukannut olivat hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siellä olisi helposti mennyt ihan aamuvarhaisesta ilta myöhään:) Kannut todella miellyttivät silmää!

   Poista
 5. Oli kiva tavata ja pian nähdään uudelleen! Sinulla on herkullisia kuvia markkinoista, moni ihanuus meni minulta sivu suun kun varasin liian vähän aikaa markkinoilla kiertelyyn.

  VastaaPoista
 6. Hei Cheri, kiva oli nähdä ja tällä viikolla taas nähdään:) Toivottavasti on aikaa enenmmän rupatella. Tuolla Marketan Puistossa tuntuu, että aina loppuu aika kesken. Minua jäi tuolla markkinoilla moni juttu kaivelemaan, eikä vähiten nuo kastelukannut.

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Miten sait napattua tuollaisen kuvan. Ihmettelin ensin mitä olen syömässä, mutta en tuossa syönyt mitään. Kaikenlaisia ilmeitä sitä ihmisellä voi olla... :D
  Kiitos vielä hauskasta seurasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei toi oli niistä "kohellus" kuvista se parhain:)) Ja ihan tärähtäneitä olivat muutenkin kaikki, kun nauratti niin kovasti, että ei pysynyt käsi vakaana! Otetaan taas uusiksi:)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta