torstai 26. toukokuuta 2016

Vihreät, the greens

Tällä viikolla ollaan saatu nauttia lämmöstä ja auringosta. Itsekin olin jo sillä Hämeenlinnan reissulla muutama viikko sitten hankkinut oliivipuun. Trendikäs tai ei, niin ihanahan se on. Nähtäväksi jää pysyykö hengissä kesän saati sitten ensi talven.

Terassi on vielä aika kevät terässään, kuten kuvasta näkyy. Linnun kakkaa just tuossa kohdin johon kamera on napsahtanut:) Ja bye the way, terassin kaiteet kaipaavat kipeästi uusistusta. Jalkapallo on verottanut pystypuita ja sateinen kesä maalia. Hommia siis piisaa:))

Pikkuisen siis olen päässyt alkuun näissä pihahommisssa. Myöhässä mutta kuitenkin.

Istutuin yritit tuollaiseen sinkkiastiaan. Ajattelin, että tuosta terassilta olisi sitten vaikka aamupala leivän päälle helppo nappaista vihreää. Laventelit laitoin "hätäistutukseen" kun joskus on käynyt niin, että ovat kuivahtaneet pahasti ennen kuin olen istuttanut. Niiden tilalle ajattelin siirtä sisätiloissa olevan laakerinlehden.

En ihan hirveästi ole trendien perään, mutta kivahan se on niitä seurailla ja olla kartalla. Tähän onkin taas mahdollisuus ensi lauantaina Marketan puiston puutarhablogi tapahtumassa. Ehkä trendeihin uutuksiin tutustumista enemmän odotan kuitenkin blogiystävien näkemistä!Tänään on sadepäivä, mutta se on hyvä se, eiliset istutukset vaativatkin vettä!

4 kommenttia:

 1. Lauantaina siis nähdään. Mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meni taas sekin päivä haipakkaa! Kivaa oli:))

   Poista
 2. Kiva blogi sinulla! Olenkin eka kertaa täällä. - Mukavaa viikkoa sinulle Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Aneeli Pihakuiskaajan puutarhasta<3 täytyykin tulla vastavierailulle!

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta