tiistai 25. helmikuuta 2014

Cry Baby kestomaskara

Käväisin tuossa taannoin moikkaamassa Tuulaa bm day spassa. Sinne on tullut uutuutena Cry Baby kestomaskara. En ole koskaan kokeillut mitään irtoripsiä tai ripsien pidennyksiä. Ainut mitä silloin tällöin käyn laitattamassa on kestovärit ripsiin. Kestovärit ovat hyvät, mutta ripsistä ei tule sellasia tuuhean näköisiä. Cry Baby kyllä sai tuuheutta!


Kestomaskaran laitto on saman tyyppistä kuin kestovärienkin. Aikaa ei mene oikeestaan sen kauempaa. Lopputuloksena oli tuuheat, pitkät ripset. Ainut mikä piti alkuksi muistaa oli, ettei saanut kastella ripsiä ekaan neljään tuntiin, eli ei siis uintia tai saunomista. Muuten kasvot pystyi pesemään ihan normaalisti.

Kun nuo Cry baby ripsarit oli mulla niin en laittanut mitään ripsaria, ei ollut tarvis. Ne kesti n. 3 viikkoa ihan hyvinä ja kuluivat itsestään pois. Ei muuta kuin tyytyväinen olin!

Tuula valmiina käymään hommiinRäpsyy:)
No nyt loppui kuiven lataaminen, ei tule millään vaikka kuin moneen kertaan kokeilin, plääh.
 
No tässä sitten kaikki tällä erää, me lähdetään kohti Helsinkiä ja sieltä Tukholmaa:)) Hiihtoloma kutsuu:) Me mennään Viking Gabriellalla ja perillä varmaan suunnataan tuttuun Junibackeniin. Se ollaan moneen kertaan nähty, mutta aina vaan pojat haluaa sinne. Ja mikäs siinä, äiti pääsee muistelemaan omia lapsuuden ajan suosikkihahmojaan:)) Täytyy nauttia tästä vielä, voi olla viimeinen kerta kun pojat sinne haluavat.
 
Mukavaa lomaa niille joilla se on ja kaikille muillekin kivaa viikkoa!
 
Vi ses!

1 kommentti:

  1. Mä jo katsoin, että miten sä noin eri näköiseksi olet muuttunut taukoni aikana, mutta se olikin sun ripsien laittaja. Pitäkää hauskaa Junibackenissa. Mekin oltiin just ja se on aina yhtä kiva :)

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta