sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tukholma x 2 ja OmaPiha

Pari kertaa on ehditty käydä Tukholmassa nauttimassa kevään tuulista. Se on aika lailla mun lempparikaupunkeja. Ehkä Kööpenhamina menee vielä ohi:)

Ekalla kerralla oli mukana oma perhe ja kaveriperhe. Mentiin Viking Line Gabriellalla, kun lapset tykkää jostain syystä laivamatkailusta.  Meillä oli huippukivaa. Tietenkin mentiin Junibackeniin. En kummallakaan kerralla ehtinyt fotografiska museoon, vaikka aika monesti olen suunnitellut sinne meneväni. Tokalla kerralla olinkin hyvän ystäväni kanssa. Lennettiin Arlandaan ja tultiin takaisin Brommasta. Ajoitimme matkan puutarhamessujen aikaan, tottakai!

Hesassa oli OmaPiha messut. Olin siellä työnpuolesta:) Vähän ehdin kierrellä ja napsia kuvia.

No nyt siis kuvia! Jos siis onnistun tähän niitä liittämään. En tiedä onko vika koneessa, netissä, bloggerissa vai käyttäjässä, mutta en viitti tehdä postauksia kun mulla on ollut niin hankalaa nykyään kuvien kanssa, plääh


  

 
 
 
 
 
  


 


 
Tokalla reissulla ei käyty Djurgårdenin lähellä. Tai käytiin sittenkin aika lähellä kun käytiin Strandvägenilla Svenk Tennillä. Josta mukaan tarttui suloinen norsulaukku (kuinkas muuten, kun oon ihan heikkona laukkuihin) ja pieni norsupussukka:)
 
Me oltiin Scandic Grand Central hotellissa ja sitä vastapäätä oli kiva keittiökauppa. Hotelli oli hyvällä sijainnilla ja hinnalla varustettu. Arlandan juna toi ihan vastapäätä. Huoneet oli siistit ja uudehkot. Aamupala Scandic laatua eli hyvä:) Voisin mennä uudestaankin.


 
Östermalmin kauppahallia ei kannata jättää väliin jos vähänkin liikkuu sielläpäin tai on aikaa. Sieltä saa ihanaa lounasta, herkkuja tai ihan vaan voi haistella tunnelmaa, mikä on vertaansa vailla.
 

 
Mähän voisin vaan kävellä pitkin Tukholman katuja ilman mitään päämäärää. Siellä on ihania rakennuksia ja fiilis rauhallinen vaikka ollaan suurkaupungissa.
 

 
Puutarhamessuille mentiin junalla. Se on muuten kätevä ja nopea käyttää, suosittelen!


 
Toi muuten taisi olla Rosemandel...


Kukkakauppojen edustatkin olivat ihanan keväisiä ja inspiroivia
Iris Hantverk on kauppa johon "ei myöskään " kannata mennä... Kuten tässäkin jo tuli aiemmin mainittua, olen heikkona kasseihin...Vähän keväistä pääsiäis/vappu tunnelmaa näyteikkunoissa
 
Pikku napsuja Helsingin OmaPiha messuilta
 

Tästä tuolista haaveilen...Näppärä varasto puille ja muullekin. Itse tykästyin erityisesti Aukusti puunkantotelineeseen 
Meillä oli tarvetta uusille kalusteille. Oikeestaan jo viime kesänä, mutta kun oli se jalkaoperaatio, niin en kauheesti jaksanut miettiä. Nyt meillä on tuollaiset harmaaksi petsatut Reimannin Evijärvellä valmistetut. Valitsin tälläisen penkeillä varustetun, koska niihin mahtuu enemmän väkeä istumaan. Näiden kalusteiden pitäisi olla myös säänkestävät, toivottavasti ovat. Tykkään myös niiden yksinkertaisesta mallista joka käy silti hyvin meidän perinnetaloon.
 Palvelu ainakin oli ihan huippuluokkaa joten uskon laadunkin olevan:)
 
Nyt sitten valmistautumaan alkavaan viikkoon. Ei tule olemaan ehkä ihan niin härdelliä kuin on viimeisen kuukauden taas ollut. Pekalla loppui jo jääkiekko ja sähly, joten pelkällä jalkapallolla mennään, jee!
 
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, täällä oottelen jo kuumeisesti heinäkuun alun Tukholman reissua :))
  Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, ihanaa kun pääsette kesäiseen Tukholmaan! Aurinkoista pääsiäistä<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta