perjantai 14. helmikuuta 2014

Iltalenksu - vaikka ystävän kanssa

Koska oma aika on niin kortilla, on hyöty otettava joka mahdollisuudesta. Tämä myös oiva vinkki niille, joilla on samanlaista hässäkkää aamusta iltaan. Eiköhän siis liene kaikilla:)

Pekalla on maanantaisin jalkapalloa, tiistaisin jääkiekkoa, keskiviikkoisin jalkapalloa, torstaisin sählyä ja sunnuntaisin jääkiekkoa. Lauantaina käydään kaikki uimassa kun pojilla on uimatreenit. Uinnin aikaan on monesti aikuisille vesijumppaa ja jos ei ole niin siellä voi käydä kuntosalilla tai uida tai vesijuosta.

Siis mun pointti tässä jutussa on se, että pyri harrastamaan samaan aikaan lasten kanssa. Yritän käydä lenkillä aina kun olen näillä kuskauskeikoilla:) torstaisin kyllä monesti menen tunniksi kirjastoon, kun se on sopivasti siinä samassa talossa kuin Pekan sähly. Ja voi sitä ihanaa hiljaisuutta, jonka rikkoo vain sivujen kääntämisestä tuleva rapina.

Moni varmaan miettii, että eikö Pekalla ole se isäkin joka voisi kuskata, on sillä, se isä kuskaa meidän Mikkoa. Mikko on lajivalintasa tehnyt ja pelaa vain jalkapalloa. Uinti on meille kaikille sellainen yhteinen juttu. Ollut sitä jo siitä asti kun Mikko aloitti vauvauinnissa.

Loskasta huolimatta käväisin illalla siis Pekan jalistreenien aikaan lenkillä. Otin nämä kuvat oikeestaan siskoa varten, kun se ei ole nähnyt tätä paikkaa oikeestaan kuin kesällä, jolloin piipahtaa Suomessa.Tästä samaisesta ympäristöstä on otettu ennenkin kuvia, vähän eri vuodenaikaan. Tykkään lenkkeillä yksin, mutta kaverin kanssakin on kivaa, voi vaihtaa kuulumisia ja parantaa maailmaa.

Ystävän päivän kunniaksi kaikki lenkille kaverin kanssa!

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ<3

4 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää Marru<3

  VastaaPoista
 2. Voiko näin hiukan myöhässä vielä toivottaa hyvää ystävänpäivää ♥

  Ilmoittaudun noihin, joiden arki on melkoista hässäkkää - eikä meidät lapset edes harrasta noin monia juttuja. Mutta ymmärrän täysin sen auvon, mikä on istahtaa hetki hiljaisessa kirjastossa!

  On muuten tunnelmalliset kuvat tässä postauksessa, tosi kauniit värit! Noita jää oikein tuijottamaan, ihan kuin olisi itsekin paikan päällä.

  Mukavaa perjanatai-iltaa ja viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Aina on hyvä aika toivottaa ystävälle hyvää päivää<3

  Kyllä tuolla lenkillä aina mieli lepää ja pää tyhjenee, ihan niin kuin kirjastossa:)

  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta