maanantai 25. helmikuuta 2013

Kampaamokäyntiä & Pakkauspuuhia

)Ensimmäinen lomapäivä meni ihaillessa auringonpaistetta ja kampaajareissulla. Ei nuo kuvat nyt ihan taas nappisuorituksia ole... Mutta jotain vaaleaa ja kuulemma nougaata sieltä löytyy. Ovat kyllä mun mielestä selkeästi vaaleammat luonnossa (=paremmat) Ja tuolle kaksoisleualle ei kyllä paras kampaajakaan pysty valitettavasti mitään tekemään:(


 
 
Ollaaan huomenissa lähdössä Ruotsin reissulle;) Mikäli Tukholman sääkarttoihin on uskominen, niin sen pitäisi olla suosiollinen! Hiukan mietiskelty, mitä sitä ottaisi mukaan... Siis noiden pakollisten (kuvassa) lisäksi. Pääsin muutes mukaan Buzzadorin Oral-B kampanjaan. Se olikin hyvä juttu nimittäin sain myös hammasharjan... Ei, kylläm ulla on hammasharja, mutta normaalisti käytän Oral-B:n sähköhammasharjaa. Lapsillakin on Oralin soivat Mikkhiiriharjat ja lisäksi ihan tavalliset Oral-B "Walle" harjat. Mä olen aina tykännyt ton merkin harjoista, ne jotenkin tuntuu saavan puhdasta jälkeä.
 
Tuo hammastahna ei muutes ole ollenkaan hassumpaa. Olen itse suuri Elmex fani, mutta tämä clean mint taitaa viedä vanhan suosikin paikan;)Iltapesun jälkeen vielä aamullakin hampaat ja hengitys tuntuvat ihanan raikkailta ja puhtailta. Tahnan pitäisi myös valkaista, sitä en vielä ole huomannut, mutta täytyypä tarkkailla. Tahnaa voi siis huoletta käyttää myös sähköhammasharjan kanssa. Lapsille tämä ei kuitenkaan sovellu!
 
Kävin lauantaina hiukan vaateostoksilla, piiiiitkästä aikaa... tuo kuvassa näkyvä paita on muutes PINKKI.En tod. tiedä miten ed. postauksen kakku ei ollut vihree ja tää ei ole pinkki! Yritetään saada joku kuva reissussa, siis sellainen, jossa kuvien värit ois ees sinnepäin:)

Aurinkoisia päiviä kaikille! Vi ses senare;)

10 kommenttia:

  1. Ihanaa reissua! Pieni irtiotto piristää aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! juu ei tarvii laittaa ruokaa, pyykätä, siivota;)

      Poista
  2. Hiuksesi näyttävät niin kauniilta, kuin myös rouva :).

    Oikein hauskaa reissua!!

    VastaaPoista
  3. Kauniilta näyttää! Oikein mukavaa reissua! Meillä on ensi viikko talvilomaa, sitten on meidän vuoro käydä Tukholmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! Ihanaa lomaa teillekin ja mukavaa reissua. Tukholmassa on aina ihana käydä:)

      Poista
  4. Oikein hauskaa matkaa! Mullakin on (onneks) kohta kampaaja...ens viikolla jo! Jess!
    talvilomaa ei sit olekaan...oma vika ;)

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta