perjantai 1. maaliskuuta 2013

Niin aurinkoista! 
 
Miten siellä Tukholmassa voikin olla NIIN ihanaa? Luulen, ei kun olen sitä mieltä, että se johtuu ainakin osittain siitä, että nyt sattui olemaan about +10 ja aurinkoista. Lisäksi kadut olivat puhtaat hiekasta, joten mikäs siellä oli tallustellessa:)
 
Alkuperäinen suunnitelma oli hypätä metroon ja mennä ihastelemaan Natural Historisk museoon, mutta laivan kaupan lego tarjonta oli niin surkeaa, että mentiinkin ihan keskustaan ja pojatkin viihtyivät ihmeen hyvin... No mikäs ihme se jos on käynyt mm. Åhlensin, NK:n leluosastoilla;)
 
Treffattiin NK:n kahvilassa kaverit, jotka sattuivat olemaan samaan aikaan Tukholmassa. Siellä sitten ihasteltiin Tukholmalais äitien pettämätöntä rentoa tyylitajua...
 
Tulis siis suunnitelmista poikkeava reissu, mutta kivaa oli ja sehän on pääasia!
 
Se Oral-b hammasharja muutes oli hyvä! Siis eihän se sähköhammasharjan veroinen ole, mutta tavalliseksi ihan loistava. Jos en omistaisi sähköharjaa, niin varmaan käyttäisin sitä.
 
Tämä perjantai on mennyt siivoillessa. Vähän kyllä mietin, että uhraanko vikan lomapäivän siihen hommaan, mutta kun ulkona olemiseen ei sää juurikaan houkutellut, niin ajattelin, että menkööt.
 
Ruuaksi tein perunamuussia ja tillilihaa. Jonkun inhokki, mun ei! Aivan ihanaa, laitan vähän etikkaa joukkoon, tulee sopivasti kirpakka:)jälkkäriks ja iltapalaksi tein Kalastajan Vaimon sivuilta jokin aika sitten bongaamaani banaani kakkua. Suosittelen tekemään, oli nimittäin aikas hyvää...
 
Mukavaa perjantaita<3
 
 

10 kommenttia:

 1. Eikös parturi piristäkkin mieltä mukavasti :))
  Oi joi, miksei meilläkin ole jo kymmenen astetta lämmintä ja tiet HARJATTU hiekoista...
  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, se on aina tarpeen;) Sitä samaa ihmettelen minäkin:D

   Aurinkoista viikonloppua<3

   Poista
 2. En edes muista koska olisin tillilihaa viimeksi maistanut, vuosia vuosia sitten. En oikein edes muista tykkäänkö vai en.

  VastaaPoista
 3. Onpa äitinsä näköinen mussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mussukka on niin suloinen, suurimman osan ajasta;)

   Poista
 4. Kiva kuulla, että loma oli onnistunut! Olen itse käynyt Tukholmassa viimeksi 90-luvulla, mutta syksyllä olisi tarkoitus autoilla sitten sitä kautta takaisin Suomeen =)

  Sun kokkaukset ja leipomukset kuulostaa aina niin hyvältä!

  Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, pääset sinne oikein "pitkän" kaavan mukaan.

   Kiitos;)

   Täällä just nyt aurinkoista, joten siitä nauttimaan;) Mukavaa viikonloppua<3

   Poista
 5. Mukava kuulla, että reissu oli onnistunut.. Täällä on jo matkakuumetta, ma sitten meidän vuoro :) Tilliliha on hyvää,nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitathan sitten matkavinkkejä! Ihanaa pääsette lomailemaan:)Pitäkäähän hauskaa:) se oli tosi hyvää ja mureeta.

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta