keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Terkut sairastuvalta

Pikkuhiljaa rupeaa pää nousemaan tyynyistä. Mitään dagens- kuvia on turha odotella, heh. Muhun iski kaamea flunssa, kuume kipusi 39.5, huh! Jotain jälkihouretta vieläkin, koska yritin kirjautua ehkä 6 kertaa ennen kuin sain kaikki tunnukset kohtaamaan...

En olekaan sitten kuuteen vuoteen sairastanut moista tautia, joten kait se olis sen aika. Ei siis puhettakaan, että oisin kyennyt koneelle tai mitään muutakaan. Ikkunasta on näkynyt ihanan kirkas auringonpaiste ja hohtavat hanget. Valitettavaa tuo hanki osuus...

Vähän tietysti pirsti terveinä olevilta saatu tieto siitä, että vaikka aurinko paistaa niin ilma on JÄÄTÄVÄN kylmä. Eli toisaalta aika hyvä aika sairastella.

Jotta nyt ei ihan kuvattomaksi sittenkään jäisi niin kaivan jonkun ispiroivan kuvan;) Mulla on vieläkin nettiongelma omalla koneella, plääh! Enkä tietenkään sairaana ole pysytnyt yhtään hoitamaan SITÄKÄÄN asiaa. No ensi viikolla sitten;)

En siis ole mikään muotitietoinen, mutta koska olen aina tykännyt pastelliväreistä siitä huolimatta ovatko ne muotia vai ei, niin nyt siis todella iloitsen siitä että ne ovat MUOTIA. (ehkä hiukka liian pitkä lause...)


Mutta täällä siis puoliksi elävien kirjoissa taas, joskin nyt on pistettävä tän urakan jälkeen silmät vähäksi aikaa kiinni, sen verran voimille kävi tää ruudun katsominen.

Nähdään pian ja nauttikaahan auringosta muruset<3

12 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, koitahan tulla kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo ei oo hääppönen:( Kyllä tämä pikkuhiljaa taas paremmaksi menee, uskoisin...

   Poista
 2. No hyvä, että alkaa sentään helpottamaan ♥ hurjia tauteja on ollut liikenteessä (lähes koko talven).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! Niin on ollut ja me ollaan säästytty niiltä, eikä tämäkään varmaan ole sieltä pahimmasta päästä.

   Poista
 3. Se on aivan hirveetä kun sairastuu niin yhtäkkiä ja kun siitä viimeisestä kerrasta on niin kauan! Minulla kävi ihan sama juttu ja jouduin ottamaan antibioottikuurin. Lääkäri sanoi että viimeksi söin antibioottikuurin vuonna 2004!

  Pikaista paranemista ja otahan vielä iisisti! Minulla kesti kauan ennenkuin olin taas fit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Tuntuu ihan kamalalta! Tänään meen lääkäriin, täytyy mennä, on kestänyt niin monta päivää tämä sairastelu.

   Kiitos, taitaa kuule kestää mullakin:)

   Poista
 4. Voi kurjuus - toivottavasti paranet pian! Sun pitää väriterapioida itseäsi noilla pastelleilla. Jotenkin hellyttävää kun kevään muotiväri on mintunvihreä ;) Ens viikolla pitäis alkaa lämpenemään, mä niiiin odotan jo kevättä. Aurinkoista toipumisviikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihania pastellivärejä tosiaan! Tähän aikaan vuodesta värit tuntuvat minustakin erityisen terapeuttisilta. Herkistääköhän kevätaurinko väriaistia?

  Nuo macaronit ovat muuten olleet meillä tyttären kanssa leipomislistalla jo jonkin aikaa. Näyttävät niin herkullisilta!

  Paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kevät on pastellien aikaa:) Macronit on ihania makeita herkkupaloja!

   Poista
 6. Toivottavasti olosi on jo parempi!
  Minulla myos joku tauti paalla, joten on pitanyt ottaa vahan iisimmin. On se vaan niin vaikea levata kun olisi niin paljon kaikkea tekemista. ;)
  Paasiainenkin tulee, joten kaikki pastellivarit esille!

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta