torstai 9. elokuuta 2012

Maalla

Kävin vauhtiveljesten kanssa maalla. Siis taas siellä oikealla maaseudulla;)

Siellä mustaherukat odottivat poimijaa, joten pakkasin sangot mukaan. Oikeastaan ensisijaisesti lähdimme katsomaan siskon pojan tuoretta poikavauvaa. Voi kun se oli suloinen tuhisija<3

Bonuksena saimme lisäksi nähdä vastasyntyneen sonnin, jonka nimeksi tuli Jekku. Vähemmän ilahduin kyykäärmeestä joka pilvisestä säästä huolimatta lekotteli navetan edustalla... Täytyykö edes mainita, että pojat olivat innoissaan nähtyään ihan oikean kyyn... yöööök....

Ihastelimme kissoja. Nähtiin kolme punaista ja Mikko oli sitä mieltä, että tämä kuvassa oleva oli varmasti ilveksen peruja. Yksi oli ihan leijonan näköinen, mutta siitä ei ole kuvaa kun se oleskeli vaan navetan hämärissä.

Pojat olivat innoissaan lypsyrobotista, mietiskelyä aiheutti se, ettei sillä ollut silmiä:D

Mä pääsin syöttämään vasikalle hapatetta. (En tiiä mitä se on...)

Me saatiin siellä hyvää ruokaa ja muitankin herkkuja syödäksemme, joten päivä oli onnistunut. Tulomatkalla takapenkin kaksikko nukkui kotiin asti. Herukatkin on jo keitetty ja mehut pulloissa pakastimessa. Jos pakastimeen on jäänyt vanhoja marjoja tai raparperia, kannattaa nekin keitellä mehuksi. Mäkin kaivoin sieltä viimevuotisia herukoita mehumaijaan porisemaan.




Ilveksen sukuako?
                          
Taas oon niin pliisu, johtuu siis siitä Lumiasta;)

Lähdön tunnelmia...
Tervetuloa uudet lukijat ja vielä on aikaa osallistua SYSTERp arvontaan!

Viikonloppu on melkein taas käsillä, ihanaa...

Vauhtiveljekset lähtevät näillä näkymin pariksi päiväksi isovanhempien mökille. Kuinkahan sitä osaa edes olla, kun ei tarvitse toimia erotuomarina, kokkina, vaatettajana, vahtihaukkana... No kyllä sitä varmaan jotain keksii;) Jos ois ollut aiemmin tiedossa tämä lapseton viikonloppu niin oisin varmaan tilannut Tukholman reissun...

Heippa!

14 kommenttia:

  1. Mullakin asuu sukulaisia oikealla maaseudulla ja siellä käynti kuuluu aina kesän parhaisiin päiviin! Ja voi miten ihana kissa!!!

    Mukavaa viikonloppua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat tuolla ovat ihania, kesyjä ja tuollaisia punaisia! Tykkään erityisesti noista punaisista ja jos ottaisin kissan haluisin sen olavan just tuollainen tai sitten se leijonan näköinen otus;)

      Toivon auringonpaistetta Kööpenhaminan viikonloppuun:)

      Poista
  2. Voi miten ihana päivä teillä on ollut, maalla on NIIN mukavaa (lapsena ja viel teininäkin vietin paljon aikaa maalla, hevosten, lampaiden ja lehmien kera) :D
    Nyt nautit tulevasta viikonlopusta täysillä, lapsettomat viikonloput on melko harvinaisia...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa oli ja mehutkin pakastimessa;)

      Arvaas kuule mitä, tilasin meille ihan extempore päiväristeilyn Tallinnaan! Ei mene ainakaan lauantai nurkkia siivotessa;)

      Poista
    2. Ihanaa Tallinnan reissua <3

      Poista
  3. Voi eiiii miten ihana vasikka! Liikuttava kuva. <3

    Maalla on ihanaa, mun mummu ja ukki oli maalta kotoisin ja sielä oli aina niin ihanaa. Naapurissa oli aina lehmiä ja niitä oli kiva aina käydä katsomassa ja ruokkimassa.

    Mukavaa torstaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihana, sen emo ammui ihan hulluna ja mulkoili meitä. sitten kun se pikkuinen vietiin pesulle tai jotain, niin sitten se vasta emo riehui ja ammuikin. Kyllä ne vaan tunnistaa omansa nekin;)

      Ihanaa viikonloppua ja voi hyvin<3

      Poista
  4. Voi kun suloinen vasikka :)! Ja lehmät on ihania! Mä vietin useamman kesän mun isän veljen maatilalla ja hoitelin polleana lehmiä. Ja join ihan pokkana sitä rasvaista maitoa hih ;).

    Maalla on mukavaa ei ihme, että kaveria harmitti lähteä pois :).

    Hyvää loppuviikkoa Katille :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä kyllä kivaa! Eiks nyt taas saa kaupasta "perinteistä" maitoa Hilja merkillä (valion)

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  5. Loistava kuva nassikasta jolla on vähän "lähdön tunnelmia"!! Ihana!
    Voi mun mummola oli maalaistalo, ja siellä vietettiin pitkiä aikoja kesäisin. Haettiin lehmät lypsylle, syötettiin vasikoita, hypittiin heinäladossa (oikea nou nou!!) ja puuhasteltiin kaikkea.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hiukka myrtynyt ilme;) Kyllä siellä maalla näin kesäisin on kivaa, en tiedä oisko enää syys-ja talvipimeillä...

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Tosi kiva tää sun blogi! ihania kuvia, pitää tulla ajan kanssa tutustuun. söpö tuo vasikka <3

    VastaaPoista
  7. Kiva kun löysit tänne. Kiitos samoin;) mä tykkään sun blogista tosi paljon:)Vasikka oli suloinen ja honkelo,ihan kuin bambi<3

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta