lauantai 18. elokuuta 2012

Eka viikko takana

Järkyttävää.....siis eka viikko ekaluokkaa takana. Koulu on alkanut hyvin, mutta äidillä tässä on hiukan arjen käynnistysvaikeuksia. Tuntuu, etten millään saa nyt mitään kunnon rytmiä tähän hommaan. Huuhaa vaan... En ole ehtinyt päivittämään omaa blogia tai vierailemaan toisten ihanissa blogeissa. Saati sitten kommentoimaan! Arvonnan pyrin suorittamaan ihan pian! Olen niin iloinen, kun osallistujia oli paljon ja uusia lukijoitakin on rapissut.

Mihin ne seitsemän vuotta ovat kadonneet, voisko joku kertoa? Vasta tuo poika syntyi niin odotettuna ja pienenä... Nyyh!!! Nyt se osaa jo lukea?!? Mitä seuraavaksi??? Onneksi on vielä Pekka Peukaloinen alle kouluikäinen. Mutta ei kauaa... Ajan kulumista ei muuten huomaisikaan, mutta kun nuo lapset tuppaavat kasvamaan. Sitä rupeaa itsekin laskemaan vuosia...menneitä ja tulevia. Jännittäväähän tämä on, koululainen perheessä. Mikko itse on ihan innoissaan ja se on kyllä pääasia. Eskari ei ollut viime vuonna läheskään niin mieluinen, en tiedä miksi. Täytyy nauttia tästä koululaisen innostuksesta niin kauan kun sitä kestää;)
Ehkä ensi viikolla on jo helpompaa tämä arjen rumba, tai sitten ei kun alkaa musiikkivalmennukset, muskarit, uinnit... No sitten parin viikon päästä, toiveikasta?
Mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa ainakin, eikö:)

Tässä muutama otos ekaluokkalaisesta;) Kohta lähdetään kohti Veikkolaa 11 vee synttäreille, jee!


Ekaluokkalainen valmiina ekaan päivään

Takana siis kiireinen ja uudenlainen viikko. Onneksi on viikonloppu, aurinkoinen ja lämmin sää jatkuvat ainakin vielä, joten nautitaan tästä!

Arvonnan tulos siis selviää ihan pian lupaan!!!!!!

Viikonloppuja!

HejDå<3

13 kommenttia:

 1. Olipa tyytyväisen ja iloisen näköinen koululainen! Muistan itse, kuinka innokkaasti odotin sitä ekaa päivää, muttei me mitään läksyjä saatu. Sittenhän niitä alkoi tulemaan ;-) Mulla on kans ollut kiireinen viikko työmatkan takia, eli vähän samoja fiiliksiä täällä. odottelen keksintöä nimeltä "näin saat viikon rutiinit käyntiin". Olis ihan passeli ainakin mulle :-)

  Mukavia päiviä kaimalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja onneksi eka viikkoa ja tämä toinenkin on alkanut yhtä tyytyväisissä merkeissä;) Ei tullut täälläkään läksyjä ekapäivänä.

   Työreissut sekoittaa pakan yleensä ihan täysin...kyllä me tästä vielä saadaan sujuvaa;)

   viikonjatkoja<3

   Poista
 2. Mullakin tulee ihan sahanpuruja vatsaan kun ajattelen että kahden viikon päästä meilläkin se arki alkaa, kuudelta herääminen, koulueväiden teko....huh. Kyllä on äidin näköisiä mussukoita sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin kun teillä on ne eväät mukana. Täällä onneksi ei tarvitse olla ja isommat koululaiset, joilla on pidempi päivä voivat lunastaa välipala kupongin jolla saavat iltapäivällä vielä ruokaa lounaan lisäksi.

   Mussukat on kuvissa aina niin ihania ja suloisia;) Jospa laittais joskus jonkun video pätkän kun kähinä on pahimmillaan;)

   Poista
 3. Onnea ekaluokkalaiselle ja ihania koulupäiviä! Kyllä se äitikin pian tottuu ajatukseen... koululaisesta <3 - Ja hetken päästä huomaat, että koululainen on jostain kumman syystä siirtynyt yläasteelle (ja se tapahtuu ihan "aikuisten" oikeasti nopeaan) :D
  Ihanaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Pakkohan se on totutella;) Niin voin uskoa, että aika menee tosi nopeesti...

   Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 4. Spendt gutt før skolestart?
  Lykke til:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Första veckan var bra och den andra har också börjat bra, så man kan bara hoppas att det fortsätter såååååå länge...;)

   Ha det bra<3

   Poista
 5. Kyllä se rytmi sieltä löytyy, eka viikko meni jännityksessä. :)

  Meidän kaksivuotias menee sitten jo parin kolmen vuoden päästä kouluun, kun täällä Englannissa se alkaa jo niin aikaisin. Esikouluun ensi vuonna. Hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ajattele, miten pieninä teillä jo aloitetaan. Vaikka ei kait se niin totista totta vielä heti taida olla.

   Pikkuhiljaa tässä varmaan rupeaa sujumaan...

   Poista
 6. Varsin reippaan näköinen nuori mies.

  Kyllä äitikin rytmiin pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas on! Ja toistaiseksi innoissaankin koulusta. Täytyy nauttia tästä niin kauan kun sitä kestää...

   Toivoa sopii;)

   Poista
 7. Ompas poika isoksi jo kasvanut :) Ja niin reippaan koululaisen näköinen. Miksiköhän meillä ei ole enää niinkään innokkaita kouluun lähtijöitä? Nuorimmainenkin sitten lähti jo ylä-asteelle :/

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta