tiistai 28. elokuuta 2012

Hengailua vaan




Moikka, ollaaan vaan hengailtu tai voihan sen tulkita vaikka englanniksi "hanging on..."Ihan sananmukaisesti roikuttu, riiputtu, ihan just edgellä...;) Ollaan nautittu syksyn helteisistä iltapäivistä läheisellä leikkarilla. Just sopivan pitkä matka pojille ajaa pyörillä ja mulle kävellä.

Puistossa sattuu tapaamaan useimmiten tuttuja ja on ihana nähdä sellaisiakin ihmisiä, joita on nähnyt joskus toooosiiiii kauan sitten. Mukava kuulla ja nähdä, mitä on tapahtunut ja kuinka lapset ovat kasvaneet... On myös kiva istuskella penkillä auringossa ja lueskella kirjaa tai vaan nautiskella auringosta ja toivoa, että vielä vähän saisi rusketusta varastoon sateiden varalle.

Puistossa on jännitystä kaikille osapuolille. Keinussa vauhdin hurmaa ja sitten voi testata, kuinka korkealle voikaan kiivetä ja kuinka hyvin hämäkkimiestaidot on sisäistetty. Noi oli siis jännitystä pojille, äiti saa jännitystä siitä ihan pelkästä katselemisesta ja toivoo vaan, että mitään ei satu, siis suurempia ensiaputoimenpiteitä vaativia juttuja. Toistaiseksi ei ole sattunut, huh.




Kauppaleikit ovat onneksi suosittuja, eikä tarvi pelätä, että kukaan tippuisi mistään. On myös tullut testattua, kuinka happamia ne pihlajanmajat oikeesti onkaan.




Mitä tällänen hengailu ois ilman herkkuja. No noi herkut oli kyllä jo viikonloppuna. Yritän pitää herkut vaan viikonloppujen bonus juttuina. Siis ainakin mitä lapsiin tulee...



Kalaviikonlopun tuliaisina tuli kanttarelleja, sopii mulle:D Ne on jo pakastimessa ja osa jo paistettu ja maisteltukin. Onko mitään parempaa kuin paistetut kanttarellit... Ei ainakaan jos sieniä ajattelee;)


En siis vieläkään ole saanut tätä arkea ihan täysillä käyntiin, mutta kait tämä tosiaan on sinne suuntaan pikkuhiljaa menossa. Harrastustoiminta on käynnistynyt ja itse vielä pähkäilen ehtiskö kerran viikossa jumppaan, hmph.  Tarkoitus olisi yrittää kirppistellä Tirlittanin ja parin muun bloggaajan kanssa, mutta näyttää siltä, että jää multa väliin kun on turnaus (jalkapallo) viikonloppu, plääh. Kesälomat on takana ja nyt täytyy jo ruveta miettimään syysloman juttuja, sekin tulee niin nopeasti.

Tällästä täällä ollut viime päivinä, kuis teillä muilla? Yritän ehtiä teidän ihaniin blogeihin kommentoimaankin taas.

Mukavaa tiistai-iltaa<3

16 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä. :)

    Voi että nuo hurmurit on niin sun näköisiä. Ihania. <3

    Alan tässä just hinnoittelemaan kirppiskamoja, kauhea kasa taas kaikkea. :P Perjantaiksi sain pöydän. :)

    Mukavaa viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis iäisyys mennyt kun olet jättänyt kommentin. Kiitos siitä! Täällä on vaan ollut niin härdelliä, että vastaamiseen ei vaan ole tuntunut riittävän aikaa, saati sitten päivitykseen...

      On ne aika tapauksia...

      Toivottavasti kirppiskamat löysi uudet kodit:)

      Rauhallista viikonloppua ja toivottavasti voit hyvin<3

      Poista
  2. Ihania kuvia!!! Niin se taas arki alkaa ja pitää opetella kaikki vanha rytmitys uudelleen. Toisaalta, aika turvallista....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta on tosiaan täällä... siksi nämä vastauksetkin ovat viipyneet:(

      Ihanaa kuitenkin kun on tullut kommentteja!

      Poista
  3. Pojat on kyllä ihan sun näköisiä =)

    VastaaPoista
  4. Ihanan aurinkoisia päiviä näyttää sielläkin olevan! Täällä on ehkä vielä vähän kesä, mutta tämän aamun tiheä sumu kyllä muistutti lähestyvästä syksystä!

    Pihlajat marjoineen on ihan älyttömän kauniita! Tuota marjojen happamuutta en oo sitten lapsuuden testannut =)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tämä vastailu on viipynyt niin on tänne tullut jo taas sateetkin, tosin joitakin aurinkoisia ja suht lämpösiä päiviä on vielä sekaan mahtunut, kiva, kiva!

      Yhtä happamia ovat vieläkin:D

      Poista
  5. Kanttarellit -siis niin parhaita! Harmi, kun en oikein tiedä kanttarellipaikkoja, että saisin säilöön talveksi. Kaupan armoilla olen ollut.

    Ihanan kesäisiä kuvia. Arkeen ei ole päästy oikein täälläkään, vaikka koulut ja harrastukset alkaneet. Jospa tää tästä. En vaan malta mennä nukkumaan ajoissa ja sitten väsyttää jne. Rankkaa totuttelua kesän jälkeen.

    Tsemppiä sinnekin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! mäkään en tiedä, joten olen tosi onnellinen kun olen saanut muiden poimimia kanttarelleja talvenkin varalle.

      Täällä härdelli on vaan lisääntynyt... Kyllä se tästä;)

      Poista
  6. Ihanat kuvat! Syksyn tuntua selvästi...
    Rytmi taitaa olla yhdellä sun toisella vielä sekaisin, iltaisin tahtois vaan valvoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on;)

      Ja kuule tämä rytmi on mennyt vaan enemmän sekaisin, huomaat varmaan milloin tämä postaus on tehty ja milloin näitä vastauksia kirjoittelen...huh!

      Poista
  7. Puistoissa hengailu on kivaa..Lapset viihtyy ja saa hetkeksi "omaa aikaa" Yleensä minulla on kirja/lehti mukana ja jotain "naposteltavaa" ;)Kivoja kuvia-reippaita poikia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kun äitikin saisi tosta reippaudesta osansa;)

      Poista
  8. Kanttarellit ovat ihan parasta. Kateellisena katson saalistanne, meillä on tehty vain kahdet kanttarellikastikkeet :(
    Terkkuja SisustEllenistä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mulla on nyt pakastimessa talven varallekin kanttarelleja, nam.

      sun blogi on aivan ihana!

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta