keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Visteeraus

Moikka,

Tästä piti tulla mökin remonttikuva postaus, mutta toisin kävi. Mökin sisuskaluja on nyt purettu pari päivää ja tänään ajattelin lähteä räntäsadetta uhmaten katsomaan ihan paikan päälle, miltä siellä näyttää. Juu ja meninkin ja otin kuvia "mökkiraakile raukasta", sekä mutaa vellovasta pihasta, nyyh, missä se meidän kesäparatiisi on?

Mökiltä lähtiessä tajusin, että olenkin ihan lähellä Vääksyä. En ole pitkään aikaan käynyt Zoom Designissa, joten nyt olikin sitten oiva tilaisuus visiteerata kun olin jo kerran NIIN lähellä.




Siellä Köpiksen reissulla jäi vähän kaivelemaan yksi Odd Mollyn neuletakki ja tänään sitten ostin sen...  Valikoimiin oli tullut ihanan pehmeitä Beach House pussilakanoita, tyynynpäällisiä sekä yöpaitoja. Muutenkin liike oli täynnä ihania uutuuksia niin pukeutumiseen kuin sisustamiseenkin. Aika monta juttua jäi tuonne takaraivoon... Kivasti piristi tuo visiitti! Siellä oli niin keväistä ja raikasta.


                        neuletakki Odd Molly/ raitapaita Stadium/ farkkuleggarit Cubus/ saappat Crocks


Kööpenhaminassa oli yhden ravintolan edustalle laitettu ihanasti krookuksia ruosteisen kruunun sisään ja kun bongasin muutaman kruunumallin niin sitten tuo isompi lähti mukaan. Siinä on myös pohjaosa, joten se on mielestäni vielä monikäyttöisempi. Sitä voi pitää sisällä pöydällä ja laittaaa kynttilöitä, kiviä, simpukoita, kukkia...... Eikö sen hankinta olekin täysin perusteltua, kun sille on monta eri tarkoitusta? Joo ja Halloweenin aikaan jotain karkkeja tms... greepy;)








 Eli tälläiseksi vaihtui tämä juttu tänään, mutta laitan kyllä ne remonttikuvatkin;) Ei ollut hiukset eikä meikkaukaan ihan kuvauskunnossa tänään, joten kivempi katsoa tuota Beach House mallin freesia lookia;)


Ai niin nuppurintamalle kuuluu hyvää!!!




Olen niin onnellinen kun tulppaanit ovat kestäneet viime viikon lopulta asti ja koivunoksat ovat hiirenkorvilla. Ihan keväistä, vaikka ulkona sataa vuorotellen lunta, räntää, vettä, rakeita...

Jihuu viikko puolessa välissä ja kaikki hyvin;)
Mukavaa viikonjatkoa kaikille, heippa!

8 kommenttia:

  1. Tuo neuletakki on kyllä niin ihana : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Niin mustakin! Siitä on muita värejäkin, mutta kun vaaleanpunaisesta tykkään...;)

      Poista
  2. Tää postaus sai mut hinkuamaan ostoksille!!! Voi sinua! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ja kaunis neuletakki. <3

    Mukavaa viikonloppua murunen. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia! Neuletakki on kyllä tosi kiva. Voi kun ois kiva päästä tonne shoppailemaan. Tervetuloa vastavierailulle kaima =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun liityit lukijaksi! Mun kuvailutaidot on ihan vielä alkeelliset, mutta jos vaikka joskus pääsisi/ehtisi jollekin kurssille. Tuolla suunnalla on muitakin ihania liikkeitä;)

      Tulen ilman muuta asap!

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta