tiistai 28. elokuuta 2018

Småstad Lovisa - LWT- Loviisan Wanhat Talot

Oli taas sen aika, Loviisan ihanat talot avasivat ovensa ihmisille ja kadut täyttyivät ihmisistä. Joka kulmalla oli kirppiskojua ja herkkujen myyntiä, tunnelma kuin ulkomailla konsanaan. Sää suosi, kuten aina!

Kävin tänä vuonna vain muutamassa kohteessa ja kuvia varsinaisista kohteista ei tullut otettua oikeastaan juurikaan. Muutama uusi kohde oli tänäkin vuonna ja muutama aiemmin mukana ollut oli tänä vuonna jäänyt pois.

Tällä reissulla otin lähinnä sellaisia kuvia, mistä näkee, miten ihana tämä pikku kaupunki oikeasti on. Aiempia varsinaisia kuvarikkaampia postauksia löytyy viime vuodelta ja edellisen vuoden ulkokuvia ja sisäkuvia

Eniten vietin aikaa ystäväni luona. Anna ja Ulla pitivät ihanaa puotia ja kirppistä auki koko viikonlopun. Anna tuo maahan huippuihania Xala kastelukannuja sekä Living By Heart ulkotulia. Ulla on tunnettu kierrätysmateriaalista valmistetuista nahkatuotteista. Uutena ihanuutena on tullut laukut, jotka on tehty huopaa ja nahkaa yhdistämällä.

Nythän on niin, että olen hurahtanut Daalioihin. Annalla oli ihanaa Sylvia-daaliaa, jota on pakko saada ensi kesäksi:)

 
 
 
 
 
 
Monessa paikassa oli tarjolla omenia, nämä olivat tarjolla Rune Rikbergin keramiikkapajalla.
 Rune on todella ihanan sydamellinen ja ystävällinen mies! Sieltä löysin myös kaipaamani vihreän ruukun...  
 
 
Myös muualla on huomattu, että ihmisiä kiinnostavat vanhat kunnostetut tai kunnostuksen alla olevat rakennukset, sillä tulevana viikonloppuna on Käy Koteihin tapahtuma 1.9 klo 11-16. Tapahtumaan saa kartat Iitin Maatilatorin pihapiiristä.
 

6 kommenttia:

 1. Mä en käsitä, miksi mä en ikinä ehdi tonne Loviisaan. Siellä näyttää niin ihanalta! <3
  Kiitos kuvaterkuista!
  Ja tuollainen Sylvia-daalia ois niin ihana myös. Mun edesmennyt mummoni oli Sylvia, joten ois mahtava saada mummon nimikkodaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on ihana! Tänä vuonna jätin lauantain Mustilan Taimipäivät väliin ja kävin Loviisassa. Viimevuonna olin ekaks taimipäillä lauantaina ja sitten vielä sunnuntaina Loviisassa, mutta oli vähän liian rankkaa:)) Ens vuonna sitten sinäkin Loviisaan;)

   Poista
 2. Samoille päiville sattuivat taimipäivät Mustilassa sekä juhlat Helsingissä, joten mekin missattiin nuo vaikka ohi ajeltiin. Ehkäpä seuraavalla kerralla. Ihanaahan siellä on, kiva, kun laitoit kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo viime vuonna kävin ekaks lauantaina Mustilassa ja sunnuntaina Loviisassa. Tänä vuonna jätin suosiolla Mustilan väliin. Ihan jo senkin takia, että pihahommat ovat hellekesällä jääneet muutenkin retuperälle... Tänä vuonna en ottanut kauheesti kohteista kuvia, kun ne on aikalailla samat kuin aiempinakin vuosina.

   Poista
 3. Tänä vuonna jätin Loviisan väliin ja kävin vaihteeksi Mustilan taimipäivillä. Kiva päästä näin sinun siivelläsi kurkkaamaan Loviisaankin. Kauniilta näyttää, kuten aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas jätin tänä vuonna Mustilan väliin. Kuten tossa Sirkulle laitoinkin, niin en tänä vuonna panostanut kohdekuvauksiin. Joka vuosi mulla on ne vakkari suosikit ja niistä on kuvia jo ennestään:)) Olisi kyllä ollut kiva kuin ois treffattu viikonloppuna<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta