sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Mitä tästä vois tehdä


Onhan tämä vaihtelua vauhdikkaaseen menoon. Toistaiseksi tämä jalkapuolen elämä on mennyt ihan suht ok... Kunhan käsillä on kirjoja, lehtiä, kaukosäätimet ja syötävää... Aloin virkata isoäidin neliöitä. Mulla ei ole ihan tarkkaa suunnitelmaa, mitä näistä sitten lopulta tulee. Hiukkasen olen ajatellut sellaista jotain kesäkassia. Se on sitten toinen juttu, mille kesälle tää kassi valmistuu. Mulla on nimittäin muutenkin tuolla jotain keskeneräisiä projekteja menossa, eikä vaan tälläisiä kudin/virkkaus juttuja;)


 

Perinteinen Lahti Soccer alkoi perjantaina, mukana 176 joukkuetta! Jihuu! En vaan nyt pääse paikanpäälle kuvailemaan tai ihastelemaan pienten (ja suurempien) pallotaitureiden otteita. Mikon pelit ovat menneet kuulemma hyvin ja vaikutti eilen itsekin ihan tyytyväiseltä. Pekka oli kovasti lähdössä mukaan kentälle, mutta aamulla nimpparilahjaksi saatu lego vei kuitenkin voiton;) Ihan kiva kun jäi kotiin, mulla oli edes vähän jotain apulaisen tynkää;)

Nyt operaatiosta on kulunut reilu viikko, ihmeen nopeesti aika kuluu "tekemättä" mitään. Tähän päivään asti on auriko paistanut ja olen lekotellut takaterassilla, mutta nyt on sadepäivä. Ja jos ei sada niin ainakin on pilvistä.

Kivaa sunnuntain jatkoa kaikille<3 Hej då!

Ps. Käykää katsomassa Johannan hellehattu, se on kiva, taidan ottaa työn alle;)

8 kommenttia:

 1. Kaunis väri virkkauksessa-kassi kuulostaa kivalta. Tyynynpäällinen vois kans joskus valmistua-varmemmin,kuin peitto. No,mulla se tyynykin jäi 8 neliöön :D Meillä poika aloitti jaliksen pelaamisen tänä keväänä,pari turnausta on jo käyty-jännää! Tuo hattu on kyllä makee..saisipa tehtyä itsellekin. Kiva kuulla,että siellä aika kuluu mukavasti. Toivotaan uuteen viikkoon auringon paistetta-se piristää(täällä myös harmaa su-pvä).

  VastaaPoista
 2. Usein käy noiden käsitöiden kanssa kuin siinä sadussa hiiri se kissalle takkia ompeli;) No noita neliöitä voi käyttää mihin vaan... tyynyynkiin rittää aika vähän kun toisen puolen voi tehdä jostain muusta:) siis jos innostus tai lanka loppuu kesken. Vaikka se noissa neliöissä on just hyvä kun voi käyttää vaikka mitä jämälankoja;) toivotaan sinnekin aurinkoista ja lämpöistä heinakuun aloitusta!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa sunnuntaita ja pikaisia toipumisia, käsitöiden parissa aikakin rientää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eihän tässä muuten mitään, mutta kun ei pääse liikkumaan eikä pysty seisomaan kauaa:( Käsityöt ja lukeminen on nyt niin PARASTA;)

   Poista
 4. Kaunis tuo ensinmäinen kuva ! Paranemisia sinulle :)

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta