maanantai 10. kesäkuuta 2013

Messuilua Ruotsissa

Mulla oli työreissu Ruotsiin ja siellä tuli viettyä koko viikko aurinkoisessa säässä, hyvässä seurassa ja armottomassa kiireessä. Kasvot ja käsivarret saivat hyvän rusketuksen kaupan päälle:)


 
 
 

Matka lähti Turusta Viking Grace laivalla. Matka alkoi illalla syömällä ihanaa pitsaa ja jälkkäriksi raparperi juustokakkua hillopurkista, NAM. Seuraavana aamuna olitiin Tukholmassa ja aamiainen laivalla on ihan MUST. Oli ihana katsella ikkunasta Tukholman saariston taloja ja merimaisemia. Tukholmasta ajettiin Jönköpingiin ElmiaWood messuille ja Gisaveldiin.

En ehtinyt livenä katsomaan Madden häitä, mutta Södran osastolla tarjoiltiin häiden kunniaksi prinsessaleivoksia;) Aikamoinen kokemus syödä prinsessakakkua metsän keskellä hellepäivänä!

Viikon päästä paluumatkalla pysähdyttiin linnan raunioilla, oli mielettömät maisemat! Ei ihan heti uskoisi millainen pytinki paikalla on ollut. Tukholmassa yövyttiin Wallinsgatanin Scandic hotellissa, mulla oli huone ysi kerroksessa ja tunnelmat kuin Katto Kassisella konsanaan;) Kun oli viettänyt viikon metsässä ja pikku kylässä niin oli aika ihanaa tulla taas kaupunkiin. Vaikka tykkäänkin olla pienissä paikoissa niin kyllähän Tukholmassa on sitä jotakin... Sunnuntaina pitkin sitten olla satamassa jo puoli seiskan aikaan aamulla. Olisin mieluusti viettänyt päivän Tukholmassa...

Paluumatkalla ihastelin taas rannoilla olevia taloja. Muutenkin Ruotsissa oli todella hyvin hoidettuja puutarhoja ja pihoja. Arvatkaas oliko meidän pihan kukkapenkkejä  kukaan siivonnut? Ehei! Siellä rehottavat juolavehnät ja päivänliljat sulassa sovussa;) Täytyy joku ilta jalkautua kukkapenkkeihin riipimään ei toivottuja kasveja sekä keräämään kotiloita. Mutta tänään vaan oon! Täysi työpäivä toimistolla takana kun kaikkea on kasaantunut viikon aikana.

Aurinkoista viikkoa niin työssä oleville kuin lomalaisillekin<3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa reissu tosi kivalta. Ja kivoja kuvia kans!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ihan mukava työmatka oli, vaikkakin aika raskas. Illalla onneksi ehti käydä lenkillä ja nautiskella luonnosta. Juu ja Tukholmahan on AINA kiva;)

   Poista
 2. Varmasti hieno Ruotsin reissu!
  Pitäähän sitä välillä ottaa rennosti, eikä ne rikkaruohot lähe karkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne rikkaruohot katoa mihkään, sehän on totta. Niidenkin pois raastamiseen löytyy joskus sopiva inspiraation leimahdus;)

   Poista
 3. Kuulostaa mukavalta reissulta-vaikka kiirettä ollut. Kivoja kuvia ,näitä on mukava katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Ruotsissa on aina kivaa oli siten töissä tai lomalla;) Mä tykkään kanssa katsella muiden "matkakuvia" ihan kuin pääsis itsekin minireissulle!

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta