tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ei tanssia, mutta kivaa silti

Ho hoi! Juhannus meni hyvässä säässä koipi ojossa:) Just ennen Keskikesän juhlaa menin leikkaukseen, jossa vasempaa jalkaa vaivaava vaivasenluu sahattiin pois. Noin niinku karrikoidusti sanottuna... Leikkaus oli torstaina ja pojat suuntasivat mökkeilemään perjantaina, joten sain kotosalla lueskella ja katsella Villi Pohjola sarjaa dvdltä. Muistatteko sen ihanan sarjan, jossa vasta valmistunut lääkäri saa komennuken Alaskan perukoille. Aivan loistava sarja!

Mä lähdin mökille sunnuntaipäiväksi ja mukaan tuli myös Mikon yksi pelikaveri, joka pääsi ekaa kertaa melomaan, aluksi vähän jännitti, mutta innostui kyllä kovasti melonnasta:) Pojat pelailivat jalkapalloa, uivat ja saunoivat. Välillä ihmettelivät vedestä löytyneitä kiviä...

Mä lueskelin ja ihailin Tuulan tekemää kestävää geelilakkamanikyyriä, jonka sain keskiviikkona ihan extemporee kun kävin toivottelemassa hyvät Juhannukset. Lakkana taisi olla  OPI Princess. Olen ihan myyty!Tässä meneekin tämä kesä sairaslomalla eli töihin paluu olisi sitten viikko koulunaloituksen jälkeen... Miten sitä enää osaa töitä tehdäkään;) Särkyjä ei pahemmin onneksi ole ollut, mutta kyllähän tämä "paikallaan" pysyminen tuottaa ongelmia. Kahteen viikkoon ei saa olla jalkeilla kuin ihan välttämättömimmän eli vessaan voi kävellä. Jalka ojossa vaan muiden passattavana:) Ongelma olisi aika pieni jos mies olisi lomalla, mutta kun ei oo... No ajattelen, että tämä on pojille hyvää harjoitusta ruveta itse huolehtimaan omista tavaroistaan yms. enemmän. Eli puolensa kaikella! Kolmen kuukauden kuluttua kirmaan jo kuulemma lenkkipolulla ihan entiseen malliin. Nyt tuntuu hivenen kaukaiselta ajatukselta.

Laitelkaahan blogipäivityksiä niin on mullakin jotain "elämää" vaikkakin sitten toisten:)

Mukavaa kesäviikkoa kaikille, nähdään!

12 kommenttia:

 1. Voi minullakin on vaivasenluu molemmissa jaloissa, mutta ei onneksi vielä vaivaa mutta rumia ovat. Varsinkin kenkien ostossa on vaikeeta. Koita nyt vain kestää, sitten on ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisesta viestistä:) mulla ei ollut vaikeaa kenkäkaupoilla, mutta lenkkeilyn jälkeen päkiä oli tosi kipeä. Siksi tämä kärsimys nyt...

   Poista
 2. Pikaista paranemista... ja hyvähän se on, että välillä on pakko pysyä paikoillaan ja oottaa ihan rennosti :)
  Kaikesta huolimatta toivottelen oikein mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Ihan hyvin menee,terassilla istuskelen ja luen uusinta dan brownia:)

   Poista
 3. Pikaista paranemista, toivottavasti ei ole kovin kipeä!
  Pitäiskö munkin poistattaa (vaikka mulla ei olekkaan vaivasenluita), niin muut joutuis tekemään työt ;) Hihii, mahtais isot tytöt helsitä :D

  Ja muistan, se oli tosi hyvä sarja, Jaksoakaan en jättänyt väliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen keksimään jotain muuta isojen tyttöjen pään menoksi;) Huippusarja! Mäkin katoin kaikki jaksot:)

   Poista
 4. Höh, no voi että... Toivottavasti ei tee kipeää. Aikas raskasta varmaan istuskella. Toivotaan että kaunis ja aurinkoinen sää jatkuu, niin olis kiva istuskellakin :)
  reipasta ja iloista oloa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... No ei onneksi kamalasti, astua ei kyllä voi! Tällä hetkellä ilmojen haltijat ainakin ovat terassilla istujan puolella;)

   Poista
 5. No voi! Ota nyt kuitenkin kaikessa hiljaisudessa ilo irti siitä toisten passattavana olemisesta.. Siitä kun ei äiti-ihminen niin usein pääse nauttimaan :-) Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä tavallaan ihan luksusta on kun ei voi tehdä mitään muuta kuin lukea, miettiä mitä virkkaisisi, löhötä... Ehkä vyötärön seudulle kohtalokasta aikaa... Pikkupojille hyvää harjoitusta, ne on vähän pilalle passattuja;) Aurinkoisia päiviä!

   Poista
 6. Paranemisia sinne! Nyt voit nauttia kesäpäivistä ja auringosta-löhöilystä ja lukemisesta. Kyllä se paikallaan olo on varmasti vaikeaa mutta ota se positiivisella asenteellasi vastaan. Välillä tekee hyvää huilia ja olla vaan. Pojathan varmasti osaavat jo paljon itsekkin, me mammat vaan turhaan passataan koko ajan..Teillä näyttäkin olleen hauska päivä-jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tässä on tullut tehtyä;) ja ihan hyvällä omallatunnolla!

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta