perjantai 5. heinäkuuta 2013

Jack-A-Poo

Tiiättekö mikä on Jack-A-Poo??!!! Ehkä suloisin ADHD- oireyhtymällä varustettu koira. Johtuen varmaan siitä, että siinä on Jackrusselia ja villakoiraa... Jos jotain edes koirista tietää, tai on tavannut ko. rodun edustajia niin tiedätte just miks tuo "diagnoosi".

No jokatapauksessa Nipsu on hurmaava pikkukaveri ja oppii kaikenlaisia juttuja tosi nopeesti. Ei ehkä aina kovin hyviä... Innostuksissaan se on järsinyt joitaikin emännälle rakkaita juttuja (mm. Longchamp laukun...) mutta ilahduttanut suuresti viemällä koriinsa Stokkan kanta-asiakaslehden, eikä siis ollut repinyt sitä, muotitietoinen(ko):)


Nipsu on mun siskon tytön koira. Oisin saanut sen hoitoon viikoksi, mutta tämä jalkaoperaatio esti moisen hauskuuden. Aika paljon aktiviteettia tuo typy tarvitsee (siis koira), agility varmaan olisi sille hyvä harrastus.

Koirat on kyllä ihania, haluisin meillekin sellaisen, mutta jossain vaiheessa pieni järjen ääni kertoo, että ei ehkä ole ihan hyvä ajatus. Meillä on muutenkin niin paljon kaikenlaista hommaa menossa kokoajan. Vaikka toisaalta tässä hulabaloossa yksi nelijalkainen ei ehkä sittenkään kauheesti tuntuisi.

Eläin on luotettava ystävä. Se ei parjaa eikä kohtele väärin. Siltä ei tarvitse kuunnella mitään sonta puheita mikä koskee itseä tai omaa perhettä. Sille ei tarvitse puolustella omia valintoja, tekemisiä, tekemättä jätettyjä juttuja. Eipä silti mä kyllä tietyissä tilanteissa osaan asettua arvostelijaa ylemälle tasolle... Sanotaan sitten vaikka niin, että kuvittelen olevani toista parempi;) En edes viitsi kommentoida.:)

Täällä aurinko paistaa ja tikit on poissa, joten elämä kaikesta huolimatta hymyilee:) Meillä on eilen siivottu, kaverin kaveri kävi tekemässä ison työn ja siitä hänelle iso kiitos ja hali<3 Nyt on taas hyvä löhöillä:)

See U

5 kommenttia:

 1. Koirat on ihania :)
  Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Sä luettelitkin kaikki koiran hyvät puolet, olen samaa mieltä. Lisään kyllä vielä sen että ne vaistoaa jos on mieli maassa ja osaavat lohduttamisen taidon. Viikonloppuja :)

  VastaaPoista
 3. Teilläkin?? :( Nämä jutut ei tosiaan ole mitään kivoja :(
  Lasten puolesta vaan harmittaa aivan vietävästi. Alex kysyi, kun juteltiin miehen veljen kanssa, että kuka se oli? Saman se on tehnyt omasta mummistaan! Onneksi mulla on oma suku, joka pitää koko ajan yhteyttä :)

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta