torstai 17. toukokuuta 2018

Ihanat vierailukohteet - Gardenliving ja Mustila

Pari viikkoako tätä loistavaa kesäkeliä on jo jatkunut? En todellakaan valita, tykkään lämmöstä ja auringosta. Tykkään myös puutarhoista ja puutarhamyymälöistä!

Juuri viimeaikoina ole käynyt kahdessa ihanassa paikassa. Ensin Mankkaalla Gardenliving avasi ulkomyymälänsä portit ja viime lauantaina Mustilassa järjestettiin juhlapuutarha teemalla ihana tapahtuma.

Oli kiva nähdä tuttuja Espoossa ja tutustua taas insta/blogi tuttuihin:)

Mustilassa on muuten nyt lauantaina myös Puutarhakauden avajaisset ja kannattaakin ehdottomasti suunnata sinne jos vain mahdollista.

Tässäpä tunnelmia ensin Gardenlivig puutarhamyymälästä ja perässä Mustilan kuvia.

 Enjoy and get inspired<3
Mustilassa törmäsin myös sattumalta Lovissassa asuvaan ystävääni Annaan. Annalta voi muuten tilata ihania belgialaisia Xala kastelukannuja ja tanskalaisia ulkotulia living by heart.
Oli kyllä huippu päivä :)

Maria Kesänen ja Kati Jukarainen olivat esittelemässä uutta Juhlapuutarha kirjaa ja Annakin nappasi mukaan oman. Kreeta Järvenpään ihania kukka-asetelmia olen ihaillut instan kautta. Nyt näin ihan livenä, miten nuo ihanuudet syntyvät. Ja juu todalla helposti:))

 

 
Se mikä yhdistää näitä kahta, sijainniltaan niin erilaista myymälää, on vahva ammattitaito ja into. Kummassakin paikassa tunnet itsesi sydämellisesti tervetulleeksi. Molemmista saat roppakaupalla inspiraatiota ja hyviä vinkkejä juuri omaan pihaan tai tarpeeseen.

Kun näissä myymälöissä on käynyt, niin on viin hyvällä mielellä ja ihan pakahtuu hyvän olon tunteesta.

14 kommenttia:

 1. Oi, sulla on ollut ihanat kohteet ja ihanat päivät! <3
  Inspiraatiota tarvitaan aina ja puutarhaystävien kohtaamiset ovat ihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tosi kivat reissut:) Harmi kun et ehtinyt mukaan. No ens kerralla:) Se on vaan niin hauskaa kun sattumalta näkee tuttuja jossain tuollaisessa tilanteessa.

   Poista
 2. Mustilan myymälässä olen käynyt ja mikä harmi kun tajusin etten pääse avajaisiin, on veljen pojan ristiäiset samana päivänä. Mutta opnneksi sinne pääsee joku muu päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itsellänikin jää lauantai väliin, mutta kyllähän sinne pääsee:)

   Poista
 3. Hei, tunnistin nyt sinut noista kuvista, olimme tosiaan samaan aikaan ihailemassa Mustilan esiintyjiä ja kauniita tuotteita! Oli mukava päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän siinä sitten kävi, että ei siellä tunnistettu toisiamme, ensi kerralla sitten. Mustila on kyllä ihana.

   Poista
 4. Varmasti hienoja paikkoja ja kohtaamisia. En ole käynyt kummassakaan.. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joskus jos on mahdollista, niin kannattaa poiketa. Kesäaikana molemmat ovat auki ja talvella palvelee Gardenliving sisämyymälä, jossa on kaikkea ihanaa...

   Poista
 5. Olipa teillä varmasti mukava tapaaminen - kummassakaan en ole käynyt, Mustilaan ilmeisesti tänä kesänä tehdään retki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskat paikat ja kohtaamiset. Erityisesti tietysti tuo, että Annan kanssa satuttiin yhtä aikaa Mustilaan. Mustilaan kannattaa todellakin suunnata! Siellä on ihan samalla tontilla kaksi ihanaa kahvilaa ja sitten vähän kauempana semmoinen isompi eli nälässäkään ei tarvitse olla. Laita viestiä kun ootte menossa, niin jos vaikka osuttais samaan aikaan:)

   Poista
 6. Luulin jo kommentoineeni tätä, mutta en näköjää olekkaan kommentoinut. Onneksi tulin uudestaan vierailulle, khih. Tuon puhelimen kanssa en yleensä viitsi alkaa näpyttelemään, niin näin tuntuu käyvän nykyään usein...
  Ihania kuvia ja fiilis on niin ihastuttava <3 Kivaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mulle käy juurikin noin. Puhelimella on niin hankalaa. Monesti kun on jotain kirjoittanut, niin se häviää tms. Noi on ihanat paikat. Mustila on varmaan sulle tuttu kun oot siellä päin? Varmaan viimeistään lauantaina nähdään?

   Poista
 7. No on siellä molemmissa valinnan varaa. Varmasti mukava reissu. Ihania kuvia kiitos sinulle .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän niissä ihan pää menee pyörälle ja runsauden pula iskee... Kiitos, ihania aurinkoisia päiviä<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta