maanantai 2. marraskuuta 2015

Kätevät 2015

Viikonloppuna oli Lahdessa Kätevät ja Lukevat messut. Käväisin siellä ja tietysti jätin kameran kotiin. Kuvat siis otettu puhelimella ja taso sitä luokkaa:))

Itä-Hämeen kässämartoilla oli osasto jossa oli näytteillä tuunattuja vaatteita ja messu vieraat saivat askarrella tuubihuiveja ja kierrätyskukkasia. Osastolla oli meidänkin Martoista Kirsi ja Tarja:) Kirsi on varsinainen kässämartta! Kirsi oli tuunannut munkin vanhoja vaatteita näytteille. Itähämeen kässämarttojen toimintaan voi käydä tuutustumassa blogissa.

Salpauksen opiskelijoilla oli oma näyttelynsä ja Muotsikan opiskelijat olivat myymässä omia hienoja koruja yms. Nukkekotiharrastajilla oli suurnäyttely. Nukkekodit asukkaineen ja kahviloineen olivat ihan huikeita!

Velma taitokeskuksen osastolla oli hauska idea laittaa oksa juuttipussiin. Pitsi & Palmikko osastolla oli ihania Puffa lankoja. Osastolta tarttui mukaan KnitPron tupsunteko laite:)
Mukavaa viikon jatkoa<3

5 kommenttia:

 1. Olipa houkutteleva paikka. Myös Helsingissä on kädentaidot-messut tulevana viikonloppuna. Harmi vaan, että sattuvat samanaikaisesti isänpäivän kanssa ja sen vuoksi en pääse.

  VastaaPoista
 2. Mä olen menossa Tampereelle sitten seuraavan viikonloppuna. Olen käynyt monena vuotena ja nyt olen lupautunut Marttojen osastolle:) Noi on ihan kivat pikku messut missä kävin, mutta jotain ehkä jään sieltä aina kaipaamaan.

  VastaaPoista
 3. En päässyt messuille, joten kiitos kierroksesta! Houkuttelevan näköisiä ideoita ja käsitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Riina, Oli ne kyllä tänä vuonna paremmat kuin viime vuonna. Noi nukketalo jutut oli ihan mielettömiä...

   Poista
 4. Ovatpa olleet inspiroivat messut! Ihania nukkekoteja!
  Niinpä, Tampereella olisi tosiaan ne messut, taas menee päällekkäin muiden juttujen kanssa :(
  Toisaalta siellä Tampereen messuilla on aina niin hirveä tungos, että ihan ahdistuu......
  Edelliseen postaukseesi vielä, tuolla Djurgårdenilla on myös aivan hurmaava Rosendalin puutarha, sitä Skansenin ohi menevää tietä kun jatkaa vähän eteenpäin, pääsee sinne puutarhaan. Kannattaa joskus poiketa :)

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta