tiistai 23. kesäkuuta 2015

Eräänä sumuisena aamuna

Sunnutaina heräsin aamulla klo 5, ihan pirteänä. Hiippailin alakertaan koira perässä. Sonja tosin ei ollut ihan yhtä pirteä... Huomasin, että oli ihan mieletön sumu. Nappasin kameran ja menin ulos ihmettelemään, koira perässä. Olin ihan haltioissani hiljaisuudesta ja sumusta, koira ei... Sonja meni ovelle odottelmaan kun itse kirtelin pihalla kameran kanssa.

Kun päästiin kierrokselta sisään, niin Sonja pinkoi omaan petiinsä ja nukkui siellä ysiin asti:)) Oli ilmeisesti hiukan loukkaantunut tästä "yöulkoilusta".

Tämä oli kyllä oikeestaan ensimmäinen kerta kun toivoin, että osaisin TODELLA kuvata tai että mulla olisi jokin parempi kamera... Belliksetkin olivat vielä ihan kiinni ja osa oli miltei pinkkejä. Syreeneihin en kyllästy koskaan, enkä kyllä tuohon Lumipalloonkaan:) Päivänliljat ovat nupuillaan, niiden ainoa riesa ovat kotilot ja rikkaruohot ja välillä jalkapallot:))Muutama aurinkoinenkin päivä on saatu, kyllä tämä kesäksi muuttuu!

14 kommenttia:

 1. Hienot sumukuvat. Kannatti herätä aikaisin.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, ei se ole aina kamerasta kiinni :)
  Nyt on ollut mystisiä ilta- ja aamusumuja, tai siis samaa sumua kaikki, olen vain valvonut pikkutunneille, lomalla kun olen.

  VastaaPoista
 3. Näistä kuvista päätellen kyllä sinä ihan TODELLA osaat kuvata :) Aivan ihanat tunnelmat!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei Teija, Kiitos vaan kehuista;) Ihanat tunnelmat oli uusimmassa Kotiblogit lehdesäkin;)

   Poista
 4. Ihanasti oot saannu vangittua tunnelman. Todella kauniita kuvia! <3
  Kuvaamisessa on tärkeintä nähdä kaikki kauneus. Sä oot todella sen nähnyt ja oot osannut sen myös kuvata.

  VastaaPoista
 5. Siellä oli aamulla niin kaunista, että olisin toivonut saavani vielä parempia otoksia:) Jotenkin valoisampia. Ehkä kuvan käsittelyllä olisi voinut parantaa tulosta, mutta oon niin laiska ja aikakin on kortilla;)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia,osaat kyllä kuvata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, haaveina olisi joku kurssi. Siis jos ehtisi ja saisi aikaiseksi ilmottautua. Tosin luulen, että masentuisin siellä...

   Poista
 7. ihania kuvia hämähäkin seiteistä! :) Ja muutenkin. Lumipalloheisi on ihana, anopin pihalla kukkii tosi kauniisti ja nyt anoppi oli saanut otettua siitä minullekin alkuja, jotka sitten syksyllä siirretään tänne. :) Kun vaan keksisi hyvän paikan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo lumipalloheisi on aivan ihana! Se kasvaa tosi suureksi, joten varaa paljon tilaa:)

   Poista
 8. Kauniita sumuisia kuvia!
  Olet kyllä ollut reipas kun olet tuohon aikaan lähtenyt kameran kanssa pihalle. Minä päästän vain kissat pihalle ja painun äkkiä takaisin petiin, jos kellossa näkyy noin pieniä numeroita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollut aina aamuvirkku;) Huonona puolena on tosin sitten se illantorkku puoli:))

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta