keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Jokin aikaa sitten - Arboretum Mustila

Kesäkuussa on Alppiruusujen aika. Käytiin Marttaporukalla ihastelemassa Arboretum Mustilan ihania atsaleoja ja alppiruusuja.

Mustila sijaitsee Elimäellä ja sen yhteydessä on myös ihana puutarhamyymälä. Ollaan kavereiden kanssa puhuttukin, että jos ei pääse Tukholmaan Zetasiin niin ei haittaa kun meillä on Mustila.

Meillä oli opastettu kierros ja se kannattaa kyllä ottaakin, koska nähtävää on paljon ja kaiken takana on mielenkiintoisia tarinoita. Aamulla satoi vettä, mutta meidän reissun ajan oli ihanan lämmintä ja aurinkoista. Nauttikaa kukkaloistosta ystävät!

Puutarhamyymälästä löytyy ihania ruukkuja ja muita puutarhan somisteita. Kasveista puhumattakaan... Valikoimassa on sellaisia, mitä on vaikea muualta saada. Itse olin etukäteen varannut Helmipensaan. Sen lisäksi mukaan tarttui kyllä muutakin.

Mustila on hvyä retkikohde. Siellä on mahdollisuus kahvitella ja lounastaa sekä ostaa tilaviinejä.

Kivaa keskiviikkoa kaikille<3

9 kommenttia:

 1. Hieno paikka, jossa olisi kiva päästä joskus itsekin käymään. Kiitos kuvakierroksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa piipahtaa, siellä on paljon kaikenlaista kivaa.

   Poista
 2. Mustila on kyllä ihastuttava paikka! <3 Harmi ettei sinne oikein julkisilla pääse. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jos asut Helsingissä, niin Mustilaan on kyllä bussiyhteyksiä ja Mustilan bussipysäkkikin on aivan arboretumin porttien pielessä. Matkahuollon nettisivujen hakutoiminnolla löytyvät ajettavat vuorot. Viikonloppuisin vuoroja on enemmän kuin arkipäivin, jolloin tietty aikaa puistometsään tutustumiseenkin viikonloppuisin saa tosi runsaasti. Bussiyhteyksien jatkuvuudesta ensi vuoteen ei tietty ole mitään takeita, mutta puistometsässä on varmasti nähtävää tänäkin vuonna pitkin kautta.

   Poista
  2. Oi ihanat neuvot saitkin! Toivottavasti pääset käymään:) Tai sitten tuut mutkan kautta;)

   Poista
 3. Ihanan näköinen paikka, kauniita kukkasia <3

  https://arjenhelmiani.blogspot.com

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta