keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Kukkasipuleiden ihanuuttaKyllä aina keväällä kiittelee itseään, että sai syksyllä ne kukkasipulit maahan. Mulla siis tunnetusti jää viime tippaan. Syksyn istutuspuuhista voi katsoa kuvia täältä.

Viime syksynä laitoin ekan kerran narskuja. Niitä on laitettava lisää samoin kuin helmililjoja. Kukat ovat nousseet kiitettävästi. Hauskaahan tässä on se, että ei ihan muista edes mitä on tullut istutettua niin on kaikenlaisia ylläreitä. laukkoja ainakin odottelen...

Mä rakastan pioneja. Ilokseni huomasin, että viime kesänä istutetukin nousevat. Tulossa mm. Coral Charm...
 
 
Eilen tuli pieni sadekuuro meillekin, se oli ihan toivottu piristys rutikuivalle maalle. Myös keltainen siitepöly hälveni hieman. Loppuviikolle on luvattu viilenevää. Harmillista, just kun pääsin kesän makuun! No takapihina kukkapenkkien uusimisen suunnittelu sujuu viileälläkin.
 
Ootteko laittaneet jo kesäkukkia? Mä laitoin jo vähän. On ne niin ihania nekin. Taas aattelen, että ihan maltilla tänä vuonna, mutta eiköhän se taas karkaa käsistä:))
 
Nautitaan auringosta ja lämmöstä<3

18 kommenttia:

 1. Kesäkukat kasvaa vielä sisällä, jos viikonloppuna saisi ne lopullisille kasvupaikoilleen. Miten voikin tökkiä niin pahasti syksyisin kukkasipuleiden istuttaminen kun varsin hyvin tietää mikä ilo niistä tulee keväällä. Hampaita kiristellen niitä tuli laitettua ja onneksi tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kumma juttu, että syksyllä ei aina meinaa into riittää, vaikka keväällä se tuo niin paljon iloa. Luulen, että omalla kohdalla se on juurikin se kun tulee sateet ja kaikki on märkää ja liejuista. Ei enää huvita kaivaa. Sitten odottelen ja tuleekin jo pakkaset...

   Poista
 2. Kyllä syksyn istutus palkitsee keväällä. Ihanaa aikaa!
  Meillä satoi myös ja nyt on vähemmän keltaista kasveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Täällä satoi onneksi uudestaan ja keltainen väheni entisestään, jee.

   Poista
 3. Ihanan hempeä sekoitus tuossa viimeisessä kuvassa. Syksyllä kukkasipuleiden tunkeminen märkään, mutaiseen maahan on melkein tympeintä hommaa, mitä tiedän. Ja viime syksynä istuttelin viimeisiä rautakangen avulla routaiseen maahan, mikä ei myöskään ollut herkkua :D Kyllä kannatti, sillä eipä täällä vielä mahdottomasti kukkisi, jos ei olisi sitä vaivaa nähnyt. Yritän kyllä nykyään panostaa enemmän monivuotisiin kukkasipuleihin kuin yhden kevään ihmeisiin, jotta syksyn pakkopulla vähän vähenisi. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä on kyllä myös kokemusta niin mudasta kuin jäästäkin. Sitten voi keväällä aina kiitellä itseään. Joka syksy myös ajattelen olevani seuraavana syksynä viisaampi, mutta sama homma toistuu... Kivaa viikkoa<3

   Poista
 4. Ihana tuo rimpsureunainen tulppaani. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Enkä edes muistanut noita istuttaneeni:))

   Poista
 5. Ihania kuvia! Mulla on orvokit ja hortensia, mutta meinaan laittaa vielä petunioita ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, kuulostaa hyvältä, täytyy tulla katsomaan;)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta