lauantai 2. maaliskuuta 2019

Lauantai ajatuksia

Olen ollut tällä viikolla osoittain lomalla. Kyllä on ollut kivaa! Meidän lomasuunnitelmat heitti kuperkeikkaa, joten ollaan oltu tässä koti huudeilla. Ei kyllä sinänsä haittaa kun ollaan käyty kiipeilemässä ja uimassa. Ja oon ehtinyt neuloakin.

Neulominen on kyllä ihan parasta mindfulnesia. Toimii vähän niin kuin mullan kaivaminen, ihanaa omaa aikaa. Saa olla vähän niin kuin kuplassa.

Viime kesänä innostuin islantilaisneuleista. Tein pari ja nyt Viking Alpakasta tuollaisen "semi" islantilaisen. Harmaata päävärinä ja kuviossa mustaa, valkoista ja pinkkiä. Tuo pinkki on kyllä Suri Alpakkaa, mitä jäi yli yhdestä aiemmin tehdystä neuletakista. Ohje on kahdesta eri neuleesta Islantilaisia neuleita kirjasta.

Alaosa ja hihat ovat Dalur - Laakso ja yläosan kuvio Riddari - Ritari. No ihan ei ehkä mennyt putkeen tämän kanssa, mutta kovassa käytössä kuitenkin on.
 
 
Uusi neule kevääksi on puikoilla. Se on Sorbet Gardigan ohje by Mille Fryd. Hivenen haastavaa neuloa ohutta kun on koko talven tehnyt paksuilla puikoilla. Toivon kuitenkin saavani tämän jossain vaiheessa valmiiksi. Olisi kiva kevät-kesäneuletakki.
 
Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus vielä laittaa vähän siemeniä multaan ja vaihtaa jäljelle jääneisiin huonekasveihin multia. Niin, jäljellä oleviin... Tämä talvi ei ole ollut kovin suosiollinen mun huonekasveille. No olen yrittänyt ja onnistunutkin jollain tavalla, olla ottamatta kovin raskaasti näitä kasvimenetyksiä. Uuden pelargonia pistokkaat houkuttelisivat myöskin...
 
 
Kivaa lauantaita kaikille<3


10 kommenttia:

 1. Oi, miten upea neule! Oot kyllä taitava!
  Ja langoissa on niin sun värit.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no värit kyllä osui nappiin. Kivaa viikonloppua<3

   Poista
 2. Ahaa, sinuunkin on tarttunut islantilausneuleen tekointo. Kaunis lopputulos! Minustakin kutominen on hyvin rauhoittavaa ja verrattavissa multahommiin. Samanlaista intensiivistä keskittymistä.
  Kylvöt mielessä mennään täälläkin. Sitäkin on nyt liikkeellä.
  Mukavaa viikonloppua ja maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu viime kesänä tein ekan. Olin jo kauan haaveillut neuleen teosta ja siihen jäi vähän niinkuin koukkuun. Toki noiden väliin piti tehdä pieniä välipalatöitä kuten pipoja ja sukkia. Mukavaa viikonaloitusta<3

   Poista
 3. Ihana neule ja uutta ihanuutta pukkaa .Minä en ole tehnyt moneen vuoteen puseroita tai villatakkeja. Minä en voi enää käyttää kun on toi mummutauti, on aina kuuma. Mutta toisten päällä ja tekosia on kiva katsella .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo kyllä tuohon neulomiseen jää ihan koukkuun. No onneksi se menee ohi, niin taas pääset käyttämään.

   Poista
 4. Voi että on ihania neuleita sinulla tulollaan, tykkään myös noista islantilaisista ihan mahdottomasti - värimaailma on tosi upea. Nyt vain tuntuu, että aikaa ei tahdo olla tarpeeksi, en tiedä mihin ihmeeseen se katoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika kortilla on aika täälläkin. Kaikki istutushommatkin tekemättä... Ens talvena kyllä haluan tehdä sen, minkä ohjeen lähetit talvella! Ja kyllähän jonossa on muitakin ihanuuksia... Mukavaa naistenpäivää ja viikonloppua<3

   Poista
 5. Pelargonit onkin parhautta. ❤️
  Suloinen neuletarkastaja siulla. ❤️❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pelargoniat ovat niin kestosuosikeja! Juu tuo neule on nimensä veroinen ihan tulee mehujäät mieleen:) Seuraavaankin on jo langat tilattu...

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta