perjantai 11. toukokuuta 2018

Ihan tuntuu kesältä - pihahommissa

                                                                                                        *Yhteistyössä Hankkija puutarha
Kyllä nyt tuntuu ihan kesältä! Monta päivää on mennyt niin ettei ole tarvinnut palella yhtään, jei, tästä tykkään!

Innoissani kaivoin varastosta jo aikoja sitten haetut daalioiden ja miekkaliljojen sipulit. Pari uutta istusturuukkua piti käydä hakemassa kun halusin nuo miekkalijat johonkin korkeampaan jalalliseen. Suunnittelen laittavani ne etuoven lähelle. Kuvittelen jo miten huumaava ihana tuosku olisi vastassa ovella:)

Hankkijalla ainakin Lahdessa on tosi hyvä valikoima heiniä ja nappasin mukaani ihanan leveälehtisen vaaleanvirhreän, melkeinpä tulee lime mieleen. Sen kanssa istutin vanhaan pataan murattia, riippapelargonian ja miljoonakelloa.

Muutama tosi tumma orvokki ja ihana kesävihreä lähtivät myös matkaan, kun olin keskiviikkona Ikeasta ostanut ihanan laventelin. Sininen ruukkukin on Ikeasta hankittu iäisyys sitten. Niitä on alunperin ollut kaksi ja kestivät hyvin viime kesään asti. No onneksi on yksi jäljellä, tykkäsin näistä tosi paljon.

Seuraavia istutuksia varten jemmasin jo muutaman heinän, niiden kanssa sitten väriapilaa ainakin ja jotain muuta, mutta mitä?


Kasvihuone tuli pestyä ja ensimmäikesi kannoin sinne pelargonioita, en viitsi niitä vielä ulos yöksi jättää.


Ne jalalliset ruukut mm. joita käytin löytyvät täältä Hankkijan uudesta kuvastosta

Aurinko ja lämpö hellivät tänäänkin, nautitaan näistä päivistä ja ahmitaan ulkoilma elämää!

Mukavaa viikonloppua <3

10 kommenttia:

 1. Nyt ollaan saatu nauttia ihanista kevätpäivistä. Minulla on kasvari pullollaan daaliaruukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt säät hellivät meitä ja ilmeisesti ainakin vielä tämän viikon. Mulla on vielä daalioitakin laittamatta kun olin sokaistunut niistä ja hamstrasin urakalla. Nyt on ruukkupulma...

   Poista
 2. Sinulla onkin ollut hyvä apuri hommissa :) Mahtavan upeita kelejä ollut, hiphei <3 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, välillä vähäksi aikaa innostuu jotain tällästä tekemään:) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa<3

   Poista
 3. Kivoja puuhia! Kauniita istutuksia olet tehnyt. Keli on tosiaan ollut nyt aivan upea. Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä ilmoilla kelpaa istuttaa:) Tosin meidän etuterassi on niin paahteinen, että siinä nuupahtaa kestävinkin kasvi. Ihanasti kuule nuo miekkaliljat pistävät jo mullasta esiin, samoin daaliat. Aurinkoista viikkoa<3

   Poista
 4. Oletpa ihania istutuksia tehnyt! Niin inspiroivia kuvia.

  Tosi kaunis tuo tumma orvokki, orvokit ovat yksiä minunkin lemppareitani,. Kateeksi käy kasvihuone, se on ollut jo pitkään haaveissa. Saapa nähdä toteutuuko haaveet koskaan!

  Aurinkoisia päiviä sinne Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit ovat munkin ihan lemppareita. Niitä voi laittaa jo tosi aikaisinkin ja kestävät pitkälle syksyyn. Kasvari kyllä on ihana. Viime kesän sateet viimeitään vakuuttivat sen tarpeellisuudesta. Ainut vaan, että tarvitsisin isomman... Ja kyllä uskon, että ne haaveeet toteutuu. Teille kyllä sopisi kasvihuone todella hienosti!!!

   Poista
 5. Oi näitä kesäpäiviä! Näitähän sitä on odotettu enemmän kuin mitään, mutta voi apua kuinka kaikki tapahtuu nyt liian nopeaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ovat niin ihania päiviä olleetkin. Mutta kyllä kaikki menee tosi nopeesti ja itse säntäilen sinne tänne kun yritän ehtiä nauttia kaikesta ja ettei mikään vaan pääse menemään ohi.

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta