tiistai 3. huhtikuuta 2018

Nordiska Trädgårdar II

Hei ootteko jo kyllästyneet Tukholman puutarhamessukuviin??? Musta on ihana katsoa toisten ottamia kuvia, aina näkee jotain, mitä ei itse messuilla nähnyt.

Tässä siis vielä kuvia messuilta. Tänä vuonna tykkäsin eniten parvekenäyttelystä. Siellä oli ideoita myös terassille ja kasvihuoneeseen. Ja itse messuosastothan ovat tunnetusti Tukholman messuilla ihan parhaita!

Kauneimpia ja idearikkaita osastoja olivat mielestäni mm. Florist koululla ja Blomsterverkstadilla. Minnan kanssa päästiin juttusillekin:) Florist koulun osastolla oli hauskasti ideoitu kukka-asetelmat kirjoja käyttäen. Ginko oli laittanut viherkasvit ihanasti esille peltisiin laatikoihin.

Ilmakasveja näkyi myös paljon ja siellä oli oikein ilmakasviyhdistyksin edustettuna. Tämä yhdistysten esilläolo on tosi kiva juttu, koska niillä on paljon erilaisia lajikkeita ja hinnat edullisia.

Tykkään saviruukuista ja sekä messuilla että Zetasissa niitä näkyi runsaasti, JES! 
 
 
 

 


  Ehdottomia parvekesuosikkejani olivat Hanna Wendelbo-Hanssonin ihana pastellinsävyinen, jossa oli käytetty tapetteja mm. pistokasistuksiin.Just ennen matkaa keskiviikkona kävin meidän paikallisessa Hankkija myymälässä ja löysin alelaarista tälläaisen lasisen kuvun:) Vähänkö olin innoissani kun näin näitä myös messuilla. WillabGardenin parveke oli ihana keidas yhdistettynä kasvihuoneeseen.

 Poislähtiessä "törmäsin" vielä ihanaan viherseinään. Ihan mielettömän runsas ja hyvinvoiva. Näitä olen nähnyt myös Suomessa ja Oslossakin.

Tässäpä näitä sitten tällä kertaa. Nyt alkaakin sitten kotimaan puutarhamessut! Tällä viikolla taitaa olla jo Turun puutarhamessut, mutta sinne ei ole mahdollisuuksia lähteä.

Aurinko paistaa mukavasti eilisen järkyn lumimyräkän jälkeen, joten taas on toivoa saada kevät. Tosin aika lyhyeksi jää kevät, kun kohtahan alkaa jo kesäkuukaudetkin:)
 

8 kommenttia:

 1. Yhtään ei kyllästytä messunäkymiä katsella. Kaikkea ihanaa yllin kyllin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä todellakin riitti kuvattavaa ja katsottavaa. Ihanuuksia ihan joka puolella mihin vain päänsä käänsi.

   Poista
 2. Ei kyllästytä myöskään yhtään.
  Kiitos inspiraatiosta ja kauneudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä juttu, siellä on niin paljon kaikkea, että ei kyllä malta olla ottamatta kuvia:))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hi Janicce, Thank you, these pictures are from Stockholm. There is a big garden fair every spring. Lots of nice and beatyful things to see.

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ideoita. Hyönteisten koti oli ihana sellaisen haluan tehdä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä ne messut olivat täynnä ihanuuksia ja ideoita! Noi hyönteisten kodit on niin symppiksiä<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta