tiistai 9. toukokuuta 2017

Gardenliving - uuden ajan vihermyymälä

No huh! Torstaina kurvattiin Espooseen katsomaan uudenlaista vihermyymälää. Tällaista ei tässä maassa ole ennen ollut, nyt on ja hyvä niin. Tämän myymälän vahvavana inspiraation lähteenä on toiminut Hollanti, joka on puutarha-alan edelläkävijä.

Uuden 200 m2 viherstudion takana ovat taitavat naiset Eva Wuite, Laura Talo, Saara Räntilä, Mia Oksanen, ja Kirsti Pentti. Ihanan myymälän lisäksi tarjolla on maisema- ja pihasuunnittelua, pihapalveluita sekä vihersisustamista. Myös ulkomyymälä löytyy ja sitä on tarkoitus laajentaa ensi vuonna.

Leikkokukkien valikoima oli ihan huikea! Mukana oli sellaisia kukkia, mitä en muista edes nähneeni... Ihaninta on, että kukat ovat lähellä, niitä voi kosketella ja sommitella itse. Ei ole kylmäkaappia, jonka ovessa lukee "ethän avaa".

Myymälän ilmapiiri on varmastikin seesteinen. Nyt siis ei ollut, koska meistä vieraista lähti kovastikin ääntä:) Oli ihana nähdä tuttuja ja tutustua uusiinkin ihmisiin. Hauskuuttajina olivat panelistit, Marko Paananen, Hanna Sumari, Susanna Vento ja Kati Riikonen. Keskustelun aiheena; onko vihreän trendi pysyvä ilmiö ja ovatko suomalaiset luontokansaa. Paneelikeskustelun jälkeen taustalla soi ihana pianomusiikki. Virtuoosina Eevan veli.

Vihreä oli luonnollisestikin vahvasti läsnä, samoin luonnon materiaalit sekä sisustuksessa, että muutenkin. Kokonaisuus oli harkittu, mutta kuitenkin rento. Itseni kaltaiselle kahviaddiktille oivan lisän tuo kahvikone... Mikä onkaan ihanampaa kuin kulkea kahvikupin kanssa inspiroivassa ympäristössä. Paitsi kasveina, vihreää oli myös tarjolla kirjojen muodossa. Kolme uutta ihanuutta: Living with air plants, Green Home Book sekä Kaunista ja Vihreää. Myös kirjojen tekijät olivat paikan päällä.

Nyt sitten kuvakooste itse paikasta.

 
 
 
 
Suosittelen lämpimästi käymään paikanpäällä. Gardenliving löytyy osoitteesta Sinimäentie 6, 02630 Espoo Avoinna  ma-pe klo 10-19 la 10-18 ja su 10-16

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Hienoa kuulla, että tällainen paikka on avattu. Eli ihan must-vierailukohde Espoossa. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tarkoitus on käydä tutustumassa, kun muutenkin siellä päin tulee usein liikuttua. Mielenkiintoinen ja virkistävä uutuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Eihän teiltä oo kovin pitkä matkakaan:)

   Poista
 3. Varmasti tarpeellinen lisä puutarhamaailmaan. Messuilla pyysivät minultakin osoitetta, että voisivat kutsua avajaisiin, vaan eipä sitä kutsua kuulunut :( Laitan heti paikan boikottiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mun kutsu oli mennyt roskapostiin!!!! Ihmettelin myös kun ei tullut kutsua kun muut rupesivat puhumaan, että oli tullut. Ja sitten kun kävin roskapostit katsomassa niin siellähän niitä oli kaksin kappalein... Mutta siis joka tapauksessa ihan mielettömän ihana paikka ja sydämellisiä ihmisiä tuon takana. Vähän minua jännitti osallistua tuollaiseen kun en ole ennen ollut, mutta siis todella rentoa ja kivaa oli.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä vahva peukutus! Tää on niin mahtava paikka. Ja kyllä teidän pk seudulla asuvien on sinne helppo piipahtaa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, mutta silti kovin viihtyisä ja rento paikka. Voisi vain istuskella ihanassa keltaisessa nojatuolissa kahvikupin kanssa pläräämässä puutarhakirjoja ja lehtiä!

   Poista
 6. Kuulostaa vierailun arvoiselta paikalta. Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain kannattaa poiketa ja nautiskella vaikka kahvit:) Olikin ihana aurinkoinen sää, saatiin vähän ulkohommiakin alkuun.

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta