keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Suvimarjan pääsiäismarkkinoilla

Keinuhongan tila sijaitsee Auttoisilla, Padasjoella. Onneksi meiltä ei ole mikään mahdoton matka sinne, joten kun lauantaina Suvi oli järjetänyt isot pääsiäismarkkinat niin tottakai lähdin moikkaamaan.

Lifestyle myymälässä on tarjolla niin kaunista kotiin kuin päällekin. Puhumattakaan yläkerrassa olevasta herkkumyymälästä... Parhaimmillaan Suvimarja on tietysti kesällä, mutta kyllä siellä kannattaa käydä muulloinkin. Suvi on aikaansaava lady, kannattaa seurata nettisivuja tai instaa, niin tietää milloin on jotain ihan spesiaalia tiedossa.

Tässä kuvia plärätessä tajusin, että en ollut ottanut yhtään kuvaa ulkotapahtumasta. Siellä oli pelto täynnä autoja ja ihmisiä ihan ruuhkaksi asti. Sonniburgereita ja vohveleita jonotettiin hartaasti.

Ulkokuvia näkyy ainakin instassa ositteessa @suvimarja_siljanderCallithome blogia kirjoittava Kati oli opastamassa ihanien Annie Sloan kalkkimaalien valinnassa ja käytössä.

 
Take a brake tea oli jo niin ihanassa puutarhahörhölle sopivassa  purkissakin, ja  pelkkä sen katselukin jo auttaa relaamaan:))
 
Tämmöistä ja paljon muuta Suvimarjassa, menkäähän tekin käymään!
 
 

6 kommenttia:

 1. Täytyypä laittaa paikka mieleen ja tehdä retki tuonne jossain vaiheessa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ilmoittele kun oot menossa, jo vaikka treffattais

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, Suvi on mestari järkkäämään kaikkea kivaa!

   Poista
 3. Varmasti mukavat pääsiäismarkkinat! Hyvää viikonloppua ja iloista vappua!

  VastaaPoista
 4. Oli kivaa ja tosi paljon ihmisiä. Hyvää vappua ja nautitaan tästä, vaikka sää ei ehkä just nyt ole kovin mieluinen...

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta