keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Lahdessa Pihapiiri messuilla - vihdoin kuvia

Lahdessa oli Pihapiiri messut muutama viikko sitten. Olin onnekas kun sain olla mukana myös työn puolesta. Tänä vuonna nimittäin keskusalue oli Rakennuspuutarhan Eija Ojarannan ja Erno Parikan käsialaa. Ja se olikin todella upea.

Tilassa oli huomioitu erinomaisesti erilaiset pihan- puutarhan- ja terassin käyttäjäryhmät. Ideoita löytyi niin mökeille kuin kaupunkiinkin.

Muutenkin messutarjonta oli tämän kevään monet messut kolunneelle todella positiivinen yllätys! Kivaa oli nähdä paljon tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Jäleenpäin selvisi kuin monta ystävää oli jäänyt tapaamatta, se kyllä harmitti. Kaiken kruunasi  keinuminen parhaiden puutarhaystävien kanssa<3
Kuvassa oikealta: Rakennuspuutarhan Eija, Riina Versojavaahteramäeltä, Suvi Kesätuulia ja minä

Kasvihuone oli Willab Gardenin ja sen sistustamisesta vastasi Florencia Lahdesta. Mieluusti olisin istahtanut tämän pöydän ääreen nauttimaan erinomaissesta seurasta ja hyvästä ruuasta!
  
 


 


 
 
Lahden Pihapiirimessuilla oli hyvin myös yrtti- ja muita kasvimyyjiä. Lisää kasvimyyjiä saisi olla täälläkin, mutta kyllä tarjonta silti parempi oli kuin Helsingissä. Mukaan tarttui mm. Wasabiyrtti, Laksritsiyrtti, Ananasmansikka. Muutamat pelargoniat tietysti myös ja käenkaalit ostin Peltosen Puutarhalta:)

 Loppuviikolle on luvattu lämmintä ja aurinkoa. Se jos mikä on ihanaa! Täällä tahtia hidastaa ellei jopa pysäytä auton oven väliin jätetty sormi... Tietysti oma sormi ja oikea käsi, kuis muuten.

Mutta launantaina kivassa seurassa päivä reissulle Tallinnaan, niin kyllä tämä tästä! Kivaa viikkoa kaikille<3

6 kommenttia:

 1. Auts, varmasti sattui. Toivottavasti sormi paranee pian.
  Olin ensimmäistä kertaa Lahden messuilla ja yllätyin positiivisesti. Eijan ja kumppaneiden keskusalue oli kerrassaan hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä tässä on parantelemista. Vieläkään ei voi painaa edes näppäimistöä. Oli kyllä kivat messut. Toivottavasti olisi ensi vuonna vielä enemmän kasvimyyjiä.

   Poista
 2. Ai se jäi auton oven väliin se sormi, pitikin kysyä mitä sille kävi! Toivottavasti se paranee pian. Oli kyllä ihania juttuja siellä messuilla ja oli kiva nähdä ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, eka kerta ikinä. Oli kiva kun pikaseen nähtiin. Nähdään paremmalla ajalla:)

   Poista
 3. kiva nähdä sieltä kuvia! Toivottavasti sormi paranee pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään aina katsoa messu tai muita puutarhakuvia, misssä itse ei ole käynyt. Vaikka olisi käynytkin niin aina huomaa toisten jutuissa jotain, mikä on itseltä jäänyt huomaamatta. Kiitos, on kyllä nyt jo parempi. Hidasta on kirjoittelu kuitenkin...

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta