lauantai 18. marraskuuta 2017

O - niin kuin omena

Bongasin syksyllä Kirsti Eskelisen kirjoittaman Omenakirjan ja sainkin sen luettavaksi Gummerukselta. Kirjan kuvat ovat todella inspiroivia ja sisältö sekä tietoa että viihdettä.

Tämä rospuuttoaika on ihan täydellistä aikaa käpertyä sohvalle, nojatuoliin tai ennen nukkumaanmenoa sänkyyn,  lueskelemaan kaikkia puutarha - ja kasvikirjoja. Ihan hyggeilyä parhaimmillaan<3Muutaman omppukuvan ehdin syksyllä napata kun omenasatoa oli vielä jäljellä. Omenoita tuli tänä vuonna todella paljon! Meidän omenapuut ovat noin yhdeksän vuotta vanhoja ja niihin on tullut todella hyvin satoa. Nämä ovat näitä kääpiöpuita. Rautatieomenapuu oisi ihana vielä istuttaa ihan sen hurmaavan muodon vuoksi.


 Tästä kirjasta saa ideoita, millaisia omenapuita voisi itsekin istuttaa ja lisäksi kirjassa on toinen toistaan ihanampia ruokaohjeita...


 

Pitäisi tehdä  useammin vaikka ihan lyhyt kooste kirjoista, mitä on lukenut. Oli ne sitten puutarhakirjoja tai kaunokirjallisuutta tai jotain muuta. Itse nimittäin monesti bongaan hyviä lukuvinkkejä niistä blogeista joissa mainitaan kirjoja. Helppo sitten mennä kirjastoon kun on valmiiksi jo listalla hyviksi havaitut:)

Ihanaa sunnuntaita, täällä poistettiin joulutorttuja omenahillolla <3


4 kommenttia:

 1. Minä en olekaan tuota omenakirjaa vielä lukenut. Se näyttää kyllä herkulliselta teokselta, niin tiedon kuin fiiliskuvienkin perusteella.
  Tykkään tosi paljon kirjoista ja olen samaa mieltä, että kirjavinkkejä on kiva bongailla muiden blogeista ja kuulla muiden suosikeista. Siksi aloin tiistaisin kertomaan omia kirjavinkkejäni. Postaan ympäri vuoden kirjoista, mutta tämä syksy ja pimeät illat tuntuivat parhaimmilta tähän tiistain kirjavinkkisarjaan. Itse en kesällä niinkään ehdi lukemaan kirjoja, mutta syksyn tullen on ihana kömpiä sohvalle ja uppoutua hyvien kirjojen maailmaan.
  Ihanaa tiistaita ja hyggeiltoja! <3

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin, illat ovat liian pimeitä, että voisi ulkona mitään tehdä, hyvää aikaa lukea kirjoja ja suunnitella. Toimitankin tän sulle lainaan,jos sulla ei ole tätä, on nimittäin tosi ihania ruokaohjeitakin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä kirjaesittelystä. Täytyy pitää mielessä. Minä rakastan omenapuita. Meillä on muutama nuori puu mökillä. Kiva kun kävit kommenttia antamassa blogissani niin minäkin löysin tieni tänne ja liityin myös lukijaksi. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omut on ihania, niin kauniita kukassa ollessaan ja omenista saa tehtyä kaikkea herkkua. Kiva kun tulit mun blogiin<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta