maanantai 18. syyskuuta 2017

Tänä vuonna Habitaressa nähtyjä juttuja

 
Habitare 2017 yllätti ihanasti luonnollisuudellaan ja kasvit olivat vahvasti mukana osastoilla. Ihanasti näkyi monella osastolla "villejä" kimppuja sekä mausteisissa vahvoissa väreissä, että herkemmissä pastellisävyissä. Tässä postauksessa ei todellakaan ole mitään teemaa, kuvat ovat juurikin valikoituneet sen mukaan, mistä tykkäsin eniten tai olivat omaan mieleen kiinnostavimpia.
 
Kaiken kaikkiaan oli mukavaa nähdä ihan "tavalliseen" elämään sopivia kalusteita ja sisustuselementtejä , kuten Ikea, Anno, Stockman, Hobby Hall ja Marimekko. Havi on uudistanut valikomaansa erittäin nykyajan trendejä vastaavaksi, tykkäsin kovasti mausteisesta tunnelmasta.  Ei ehkä voida puhua luksuksesta, mutta ainakin hintaluokassaan korkeampaa tarjontaa edustivat mm.  Hakola, Tapio Anttila ja Lundia sekä Hanni Koroman nerokkaat säilytysratkaisut. Näiden jälkimmäisetenkin hintataso on kuitenkin vielä täysin mahdollisuuksien rajoissa. Niiden toteutus ja suunnittelu ovat todella nerokkaita ja kertovat kuinka innovatiivisia suunnittelijoita täällä Suomessa todellakin on!
 
Messulta kotoutettiin muutama juttu, joista jossain vaiheessa lisää;)
 


 
Ihana Huone ett rum oli myös mukana messuilla. Johanna Vireaho kertoi ilmakasveista ja tottakai sieltä mukaankin tarttui jotain...
 
 
 
 
 

 
Verson osasto oli jälleen ihanan harmoninen ja taisin näitä ihastella jo vuosi sittenkin...
 

Havin osastolla oli tunnelma kohdillaan.


 
Lennolin ihana kukkakimppu oli varmasti messujen kuvatuin asetelma, ei kyllä suotta, niin ihana se oli.


Annon osasto oli harmoninen ja luonnon läheinen.

 
Hakolan osastolla oli ihana Lazy sohva ja uusi amppeli, vähänkö ois ihana! Tuo riippuhylly meiltä löytyy ja tykkään tosi paljona.


Ikean uutta pöytämallia, jes!


Tapio Anttilan osasto oli messujen parhautta! Ihana rauhallinen tunnelma valtasi heti kun astui sisälle osastolle.

 
Luhdan osastolla oli otettu mukaan suomalainen luonto.
 
 
 
Ihan uusi piristävä tuotteperhe on Gyllstad . Näille on parhaillaan etsinnässä jälleenmyyjiä Suomeenkin. Sitä ennen verkkokaupasta löytyy kaikkia ihania tyynynpäällisiä, kasseja, pussukoita...
 



Ei ehkä palotarkastajan hyväksymä tapa säilöä polttpuita kotioloissa, mutta kaunis kuitenkin.



Hanni Koroman nerokkaat säilytinratkaisut pieniin tiloihin tai niille jotka haluavat pitää tavara/vaatevalikoiman minimissään.

Tykkäsin siis tänä vuonna Habitaresta todella paljon. Inspiraatioita ja ajatuksia ainakin tuli roppa kaupalla. Uskoisin, että monelle löytyi oman maun mukaista ja mieluisaa katseltavaa. Olisi ihanaa kun jonain vuonna olisi rajattomasti aikaa olla näillä messuilla, pääsisi kuuntelemaan luentoja ja koluamaan ihan kaikki osastotkin läpi;) Onneksi monesta blogista näkee kuvia niistä jutuista, joita ei itse nähnyt tai ei juuri just silloin ollut kiinnittänyt huomiotakaan.
 
Mukavaa viikon aloitusta kaikille:)

11 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja olet löytänyt. Tuo metalliamppeli on tosiaan viehättävä. -Katja

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin, jotenkin kevyt ja siinä saisi kasvi pääosan. Kyllä siellä messuilla oli kaikenlaista kivaa...

    VastaaPoista
  3. Ah, on kyllä niin jees lukea muiden postauksia messuilta! Aina huomaa jotain, mitä itse ei ole havainnoinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta. Ikinä ei näe kaikkea tai ei vaan osaa siellä messuilla katsoa.

      Poista
  4. Olipas se ihana postaus, piti katsoa kuvat uudemmankin kerran. Kiva katsella muiden kuvia kun en päässyt osallistumaan messuille. Nuo pikkukukkaruukut seinällä ovat tosi kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anneli<3 On kyllä kiva katsoa aina muiden kuvia, vaikka olisi itse ollut paikallakin. Toisilla on monesti sellaista, mitä ei itse ole edes huomannut tai siellä paikan päällä se ei ole näyttänyt omaan silmään erityiseltä ja jälkikäteen kuvaa katsoessa kokee ahaa elämyksen.

      Poista
  5. Hih, mulla on vielä jemmassa iso kasa sekaaisia Habitare-kuvia, ja kappas, aika monta niistä on tässä sun postauksessa!:))
    Yritin muuten liittyä lukijaksi, vaan ei onnistunut vaikka kolmesti yritin.:/ Täytyy yrittää uudelleen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on niin hyvä maku:)) Voi kun onnistuisi, oon huomannut saman joskus jossain kanssa, että ei meinaa millään onnistua lukijaksi liittyminen ja sitten vaan jonain päivänä se menee heti läpi. Outo on tämä blogger maailmakin. Sulla olikin ihania kuvia sieltä meissuilta<3 Toivottavasti ehdittäis treffata tässä syksyllä vaikka kahvilla keskustassa:)

      Poista
  6. Heippa Kati. Hyppäsin tänne Mansikkatilan mailta ja tulipas kuule heti jotenkin ihan hirmu kotoisa olo.

    Luulin jo, etten kestä nähdä enää yhtään Habitare-kuvia :D, mutta näitä katseli ilokseen (samoin kuin Tainan kuvia), kun oli aikas paljon sellaista, mikä multa itseltä jäi näköjään kokonaan näkemättä, ja nyt pikkasen jopa harmittaa. En edes käsitä, miten multa on voinut vaikkapa Luhdan osasto mennä ohi. Siihen olisin taatusti pysähtynyt, koska on just ihanan "luomu" mun makuun. Verso on mun ikisuosikki kans (mutta aina vaan nuukailen ostosten kanssa..) ja Annosta tykkään myös. Mutta erityisesti mua ilahdutti näissä sun kuvissa pari sellaista juttua, joita aion tästä hetimiten lähteä kuukkeloimaan, eli Ikean uudet pöydät (just ihanat) ja Gyllstadin verkkokauppa. Olen varmaan miljoona eri tyynyä katsastanut, kun tarttis saada jotkut uudet kivat sohvalle (koska olen myynyt kaikki kirpparilla, eikä jäänyt itselle mitään :)), mutta en vaan ole löytänyt mieluisia. Vai oliskohan niistä joskus tullut yliannostus kotona. Ehkä.. Näytti vaan tuossa Gyllstadin pinossa olevan pari sellaista, joista tykkään. Ja Hanni Koroman kaapit on kans ihania jaajaaajaa... :)

    Olen iloinen, kun löysin tänne :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä vaan vielä, että lukijaksi liittyminen kyllä onnistui näppärästi, mutta mua vähän harmittaa, kun nykyään oletukseksi tulee Google-profiili, josta en tykkää yhtään, kun siitä ei pääse klikkaamaan suoraan lukijan omaan blogiin. Paitsi kai sitten, jos blogi on esillä myös siellä Google-plussan puolella, mutta itse kun olen sellanen ihan vaan mieluiten "piilossa" kirjoitteleva, niin mun blogi ei siellä näy. Kai...
      Mutta kommentit onneksi tulee Bloggeriprofiililla.

      Mutta nyt menee tätä hyvää palstatilaa hukkaan, kun aloin jaarittelemaan. Heippa ja pirtsakkaa syysviikkoa!

      Poista
  7. Heippa Annukka, Kiva kun löysit tänne mun pikkublogiin. Juu Habitare pullisteli tänä vuonna kaikenlaista kivaa. Jonkin verran jää kuuvaamattakin kun on pakko ihan hyvpistellä ja katsellakin. Mä en kanssa oikein tuota googleprofiilia ymmärrä. Ärsyttävää kun ei pääse suoraan blogiin. Täällä paistaa aurinko, jee! ihanaa syysviikonloppua<3

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta