keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Helsingin Kevätmessut - kevään riemua ja hauskoja ideoita

Ne olivat täällä, ehkä kevään odotetuimmat messut kotimaassa:) Ainakin jos pihasta, puutarhasta ja kasveista tykkää.

Teema henki 100 vuotiasta Suomea. Metsä ja luonto olivat vahvasti läsnä. Keskiosan metsäinen käytävä ja ympäröivä luonto solisevine puroineen, toi rauhaa hälinän keskelle. Totetutus oli muutamaa pientä juttua lukuunottamatta täydellinen. Moni muu on varmaan myös kommentoinut betoniämpäreistä, jotka ehkä hitusen latistivat tunnelmaa.

Kauneimmasta osastosta vastasi ehdottomasti tämä kolmen yrityksen muodostama osasto;
Pakilan Kukkatalo, Espoon Maali ja Tapetti Oy  Bloomingday

Alla kuvia ihanasta osastosta, johon olisi voinut jäädä istuskelemaan vaikka kuin pitkäksi aikaa. Tämä osasto todella inspiroi ja iloksemme Bloomingday on avaamassa nettikaupan ihan tässä pääsiäisen aikaan, käykäähän kurkkaamassa!


Tämä kyllä osoittaa, että raudoitusverkosta on moneksi. Loistava idea mm. tilanjakajaksi piha- ja puutarha juhliin.





 




Kotipuutarha lehden osasto oli myös sisustettu kutsuvaksi ja tuollainen korkea hyllykkö olisi oiva lisä taimikasvatukseen ja viherkasveille muutenkin.

 
Ruusumanteli ihastutti tänä vuonna Kevätmessuilla. Muutama vuosi sitten Tukholman puutarhamessuilla näitä oli myös joka osastolla.  Meidän pihastakin tämä löytyy.



Fiskars oli tänä vuonna toteuttanut hauskasti musta-oranssia teemaa.


Plantagenin osaston teksti oli paitsi hauskasti toteutettu, kirjainten sisällä oli mehikasveja, niin täysin osuva:)





Tämä alin on OsmoColorin osastolta


Peltosen Puutarhan osastolta lähti tietenkin mukaan muutama uusi pelargonia. Näitä ei vaan voi vastustaa<3 
 

Messujen kuvatuimpia kohteita olivat varmastikin WillabGardenin osaston sitruunat. Käy kurkkaamassa Versojavaahteranmäeltä-blogista lisää messukuvia ostastosta, jolla oli messujen hauskin henkilökunta:))

Vielä varmaan jossain vaiheessa tulee lisää Kevätmessukuvia, oli siellä niin paljon kaikenlaista. Hauskaa katsoa muiden kuvia ja huomata, mitä on jäänyt ehkä itseltä huomaamatta ja kuinka paljon kiinniitetäänkin huomiota samoihin juttuihin ja tykätään samoista ideoista.

Aurinko paistaa ja yöllä satanut lumi häviää, jee! Kivaa keskiviikkoa ystäväiset<3

12 kommenttia:

  1. Olipa ihania fiilistelykuvia, hienot ja houkuttelevat kuvakulmat löysit, herkkuja täynnä! Tuo upea sitruunapuu pitäisi saada ilman muuta!! Mistähän ihmeestä ne laastisaavit ovat tupsahtaneet puutarha-alalle, ne eivät ilman naamiointia ole kyllä kovin silmää hivelevät! Reippaat pelakuuntaimet ovat melkoisia imureita, niitä ei ole kovin helppo vastustaa eikä tarvikaan, kai!

    Mukavaa kellokeskiviikkoa Sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei Saila, Juu ne betonisaavit varmaan huomioi jokainen. Olisiko esim. Biltema lahjoittanut ne ja saavat "hyvää mainosta":)) Kiitos mukavista sanoista. Saattahan se olla, että meidän bloggarikööri pääsee tutustumaan tuohon Pelakuutaivaaseen lähemmin;)

      Poista
  2. Pakilan Kukkatalo/Bloomingday/Espoon Maali ja Tapetti -osasto sekä Kotipuutarhalehden osasto olivat minunkin suosikkejani. Fiskarsin osasto oli kenties tyylikäs, mutta olisi siellä voinut olla enemmän myös tuotteita esiteltävänä. Ehkä olin ainut, joka kaipasi käsituntumaa erilaisiin sekatööreihin. Piti sitten mennä saksalaisten vempainosastolle ja tänään sitten myös ostin saksalaiset oksasakset.
    Kiva tosiaan katsella eri henkilöiden kuvia samasta paikasta. Monella on yhtäläiset mieltymyksen kohteet, mutta jokainen löytää myös oman näkökulman. Messuista saa näin enemmän irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, että Fiskarsin osasto oli vähän tyhjä. Värisilmää kyllä suunnittelijalla oli ja osasto sinänsä siis hauska. Minäkin jäin kaipaamaan kaikkia pieniä istutustyökaluja yms.

      Poista
  3. Liityin lukijaksi..täält saa varmasti kivoja ideoita..Hyvää pääsiäistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Kristiina! Aurinkoista pääsiäistä

      Poista
  4. Kiitos näistä messukuvista! Niitä on niin ilo katsella, kun ulkona on vielä lunta ja kasvamatonta ja jotain piristystä tarvitsee - enkä päässyt messuille taaskaan.

    Hyvää pääsiäistä!

    Sini K.
    kasvihormoni.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sieltä sai kevätfiiliksen. Vähän latistui alkuviikon lumisateiden ja tämän pääsiäisen kylmän sään myötä. Mutta onneksi aurinko paistaa ja sisällä on paljon vihreää! Mukavaa pääsiäistä

      Poista
  5. Samat ajatukset, tuo kolmen yrityksen osasto oli minustakin paras messuilla. Muuten hauska katsoa, että kuvien joukosta löytyy yksityiskohtia mitkä itseltäni on jäänyt huomaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että se on ollut monen mielestä paras. On aina hauska käydä katsomassa muiden kuvia ja huomata samoja juttuja ja sitten niitä, mitä ei ole itse ollenkaan nähnyt.

      Poista
  6. Kävin lukemassa postauksesi jo aiemmin, mutta en ehtinyt silloin mitään kommentoimaan.
    Halusin vielä käydä huikkaamaassa kiitokset rattoisista automatkoista, mukavasta seurasta ja intoilun jakamisesta. Olisin ollut pulassa kaikkien kamojeni kanssa, jos et olisi ollut mukana. Roskiksiakin olisi ollut aika tyhmä yksinään kierrellä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh, tuttu juttu:) mä käyn läpi säännöllisesti mua kiinnostavat blogit ja harvoin ehdin mitään kommentoimaan. Olen viime aikoina yrittänyt saada hetken edes pienelle kommentille.
      Seurahan oli ihan parasta! Kuka ees kehtaisi menää yksin dyykkaamaan:)) Ens kerralla otetaan peräkärry mukaan, se on varma se:))

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta