maanantai 14. marraskuuta 2016

Meidän viikonloppu - messut Helsigissä

Muutamat kiinnostavat messut jäivät väliin, mutta perjantaina menin aamujunalla Hesaan ja tein pikapyrähdyksen Meidän viikonloppu messuille.

Vähän harmitti kun en päässyt lauantaina, silloin siellä olisi ollut nimenomaan lemmikkimessut ja olisin halunnut nähdä kaikki ihanat puput ja muut pienet eläimet.

No kyllä siellä oli perjantainakin nähtävää;)

Herkkuja oli tarjolla jos jonkilaista.




 
 

 
Marttojen osastolla oli näytillä lapasia, jotka oli valmistettu eri tekniikoilla.
 
 
Elopuun osastolla oli kaunis ruokintateline pikkulinnuille.
 
 

Lapset olivat ripustaneet ihania ajatuksia kuusen oksille. Mitä metsässä voit tehdä ja mitä metsästä tulee mieleen.

 

Tutustu Luonnonpäiviin ja tägää itsesi instaan metsässä  #luonnonpaivat, voit voittaa opastetun retken kansallispuistossa!


 Positiivisin yllätys oli se, että Peltosen Puutarhalla oli osasto! Siellä on aina niin paljon kaikkea ihanaa. Keväällä ostin osastolta pari erikoispelargoniaa, voit katsoa ne Pihapiiri postauksesta



Lankaa tarttui mukaan tietenkin.



Ainut mihin olin vähän pettynyt oli käsityöpuolen anti. Näitä kuitenkin mainostettiin myös kässämessuina. Tosin ensi viikonlopun Tampereen kädentaito messut varmasti verottavat sen alan osallistujia. Saas nähdä ehtisikö Tampereelle ensi viikonlopuuna! Suosittelen kyllä kaikille, jos vain on mahdollisuus mennä niin ehdottomasti kannatta.

Mukavaa viikonaloitusta kaikille<3 pus och kram

10 kommenttia:

  1. Noille messuille oli hento ajatus lähteä, mutta tuo kinttu vielä sanelee mun menojani joten siirsin ensi vuoteen tuon tapahtuman, vaikka kaikkea kivaa siellä näköjään olisi ollutkin. Ensi viikonloppuna sitten Tampereen messuille ajattelin mennä ja saan ihanuusminiän saattajaksi :D

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että jaksat Tampereella kävellä, onhan siellä vielä isommat messut. Ootko minä päivänä ajatellut mennä? Mulla ois suunnitelmissa perjantai, jos vaan suinkin ehdin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsen vasta lauantaina, kun auto on kotona ja ihanuusminiä on silloin tulossa meille pojan kanssa :D

      Poista
    2. No hitsi, eipä sitten törmätä

      Poista
  3. Hauskan näköiset messut!
    Nuo ammpelit ovat todella kauniit ja oih mitä herkkuja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olivat, huomasin että Jukaraisen Katikin oli bongannut samat:) Kyllä meidän nyt ensi kesänä täytyy suunnata Kouvolaan!

      Poista
  4. Upeita messukuvia. Olenkin blogissasi ensimmäistä kertaa. Tosi kiva blogi sinulla ja niin kauniita kuvia. Talviset terveiset Pihakuiskaajan puutarhasta ja mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei Anneli, kiva kun tulit käymään. Kiitos kaunis sinulle mukavasta kommentista ja mukavaa viikonjatkoa sinnekin<3

      Poista
  5. Kiva Kati kun pistäydyit blogissani. Nyt olemme toistemme lukijoita, joten ollaan yhteyksissä!

    VastaaPoista
  6. Juu luulin siis jo aiemmin käyneeni kun olen instassa seuraillut:)

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta