perjantai 13. helmikuuta 2015

Tanssin huumaa

Eilen illalla pääsin katsomaan vanhojentansseja. Voi mikä pukuloisto! Ihanaa kun näihin panostetaan, vaikka kyllähän se panostaminen on aika kallista lystiä. Lehdessä on joka vuosi aiheesta ja 1000 euroa ei ole mikään pikkuraha... Mutta siis kaunista oli ja tanssit oli harjoiteltu ihan viimeisen päälle hienosti.

Tansseja katsellessa muistui mieleen omatkin vanhojentanssit. Silloin ei kyllä tälläistä loistoa ollut. Mutta mukavia muistoja kuitenkin. Lopun kruunasi vapaampi ohjelma, jossa parit yhdessä ja erikseen esittivät vähän discotanssia. Huikeeta! Se kirvoitti hurjat abloodit ja vihellykset ilmoille:)

Ihanan illan "vanhat" olivat järjestäneet. Meillä on ollut muutaman kuukauden ajan suurta surua ja murhetta, eikä se mihinkään häviä, mutta eilinen ilta toi siihen keskelle muuta ajateltavaa ja iloa <3 Tämä toi hyvän fiiliksen aloitella viikonloppua, mikä on taas tohinaa täynnä:))  Instan puolella voi aina nähdä ihan "reaaliaikaisia" tapahtumia:))

Teon alla on muuten ekat varpaista aloitetu villasukat. Olen kuvasta poiketen hyvää vauhtia jo kutomassa varsia, joten toiveissa olisi saada ne tänä viikonloppuna valmiiksi. En ole juurikaan viime aikoina käyttänyt Novitan lankoja, mutta nyt tarttui mukaan Viidakko. Olin nähnyt sen vastaavissa sukissa Ananan blogissa. Siellä muuten on myös kärjestä aloitettujen sukkien ohje, jonka mukaan minäkin olen aloittanut.

Langasta vielä sen verran, että mielestäni se muistuttaa enemmän koivua:) Silmukkamäärää jouduin runsaasti vähentämään, lanka on sen verran paksua ja mulla on kapea jalka.
 


Hauskaa perjantaita kaikille vaikka onkin 13 päivä ;) <3

KRAM

4 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää. Kiva kun pitkästäaikaa kirjoittelit kuulumisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! Kiitos näin jälkikäteen ystävänpäivä toivotuksista:) Juu täytyy taas yrittää päästä päivittämään vähän useammin! Kyllä mä sunkin jutut käyn lukemassa, mutta tämä kommentointi on jäänyt:( Mukavaa viikon aloitusta aurinkoisessa säässä!

   Poista
 2. Moikka! Mäkin pääsin katsomaan vanhojentansseja viime kuussa ja hienolta näytti :) Ihan samoin tuli mieleen omat tanssit silloin 1997... paljon on vettä virrannut Aurajoessa sen jälkeen :)

  Kevätiloa sinne ja jaksuja surujen keskelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, Kiitos kyllä tämä tästä pikkuhiljaa varmaan helpottaa.

   Omista on vielä vähän kauemmin ku sulla:) Paljon on tosiaan ehtinyt niistä ajoista tapahtua:))

   Aurinkosia päiviä Teijalle ja koko poppoolle<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta