lauantai 7. joulukuuta 2013

Matkalla osa 1

Heipä hei! Uskomatonta että multa on mennyt marraskuu ihan ohi! Ihan kun ois ollut talviunilla:) No me oltiin siellä reissussa marraskuun puolelle asti ja sen jälkeen onkin ollut aikas haipakkaa taas tämä elo.

Reissu meni lentoineen kaikkinee tosi hyvin sekä meno- että tulomatkoilla. Me lennettiin aamulennolla Lontooseen ja sieltä sitten Los Angelesiin. Laitan tässä ekassa osassa kuvia, joita on otettu Disneylandissa. Hotellilta oli bussikuljetus paikan päälle, tosi helppoa ja näppärää. Paikanpäällä tavattiin ihan tuttuja hahmoja, Minni, Mikki, Hessu... Indiana Jones rata oli huikea seikkailu, mutta Pekalle liian pelottava. Ikärajoja laitteisiin tai paikkoihin ei ole, vaan pituusmitta on monen laitteen vieressä.

Palataan vähän kurpitsa tunnelmiinkin näin joulun alla:)
Pirteät reissaajat saapuivat Losin kentälle, jossa sisko oli vastassa. Huom, mulla DIY Skappel neule päällä, sain valmiiksi just lähtöä edeltävänä iltana:) Suosittelen muuten ko. neuletta lennoille! 
 
 
 
 


 
  
 
 
 
 
 
  


  •  
 
 
 

 


 

 
 

 

Jos mahdollista niin matka ajankohdaksi kannattaa valita loma-ajan ulkopuolinen aika. Tämä loka-marraskuu on hyvä, ei ole jonoja ja pääsee katsomaan ja kokeilemaan kaikki ne laitteet ja jutut joita haluaa. Me käytiin ekana päivänä perinteisen Disneylandin puolella ja seuraavana päivänä Californian puolella. Meidän oli alunperin tarkoitus käyttää neljä päivää Disenylandiin, mutta koska väkeä oli vähän, niin oltiin vaan kaksi päivää.

Lisää kuvia tulee taas:)  Kyselkää ihmeessä, jos haluatte tietää jotain erityistä!

See Ya!

10 kommenttia:

 1. Wau... varmasti upea reissu takana!!!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta Kati! Teillä on ollut hieno reissu-kuvat kertovat sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja paljon jäi vielä nähtävää ja näytettävää:)

   Poista
 3. Oi kun kiva jos sait näiden välityksellä vähän fiilistellä:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia!!! Monta kertaa olen katsonut, että mitähän matka ja liput tuonne maksais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat eivät edes tee todellakaan oikeutta tuolle paikalle!

   Poista
 5. Oi jestas mikä reissu ja lapsille varmaan ikimuistoinen! Onko tuo nainen sun sisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ihan oikein kuvattu Sofia! Juu tuo blondi on mun sisko;) Se on esiintynyt myös siinä postauksessa, missä oltiin Villa Rauhalassa;)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta